Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση με 4 γκολ η ΑΕΛ

Εύκολη νίκη – πρόκριση για την ΑΕΛ την Πέμπτη (20/12) επί του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά με σκορ 0-4.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, οι «βυσσινί» έδειξαν τις διαθέσεις τους από πολύ νωρίς καθώς μόλις στο πρώτο μισάωρο είχαν χάσει μπόλικες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και είχαν διαμορφώσει μια εικόνα στην αναμέτρηση που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης πως είναι τα αφεντικά του αγώνα.

Το 0-1 ήρθε στο 31′ με αυτογκόλ όταν ο Χοτζάλι έκανε τη σέντρα με τον Κύρκου να προσπαθεί να διώξει και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του. Το 0-2, που ουσιαστικά υπήρξε και το «κλείδωμα» της νίκης-πρόκρισης της ΑΕΛ ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Πίτι δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Λεοζίνιο με ένα σουτ από κοντά διπλασίασε τα τέρματά του για την ΑΕΛ.

Στο 63΄ η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλο γκολ όταν και κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κούνιτς που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ. Τα γκολ φυσικά ήρθαν λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα, στο 69΄ ο Ζίζιτς έκανε το 0-3 ενώ δυο λεπτά αργότερα, ο Νούσιος από κοντά και έπειτα από απίστευτο ομαδικό συνδυασμό διαμόρφωσε το 0-4. Στα εναπομείναντα λεπτά η ΑΕΛ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες για ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ αλλά το 0-4 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κύρκου, Δαμουλάκης, Καλαϊτζίδης.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Τριποτσέρης, Μπάλλας (83′ Χαλάτσης), Κούνιτς, Πίτι, Ζίζιτς (73′ Mπάμης ), Λεοζίνιο, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Σαχίτι (λ.τ. 22′ Νούσιος), Χοτζάλι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected