Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εκλεκτός για τον πάγκο ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος

Στον Άγιο Ιερόθεο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αρχοντάκη από την τεχνική ηγεσία, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν… βγει στην αγορά αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο που θα τον αντικαθιστούσε.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, η περίπτωση του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου δεν προχώρησε ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση κατέληξε στο πρόσωπο εκείνο που θα κληθεί να σώσει την παρτίδα και να διατηρήσει την ομάδα σε ανταγωνιστική τροχιά.

Συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής της Περιστεριώτικης ομάδας θα είναι ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος. Ο γεννημένος στις 1 Μαρτίου του 1974 ξεκίνησε την καριέρα του πριν από τρια χρόνια από τον Αήττητο Σπάτων οδηγώντας την ομάδα από την Β’ ΕΠΣΑΝΑ στα… σαλόνια της Football League. Ο νεαρός κόουτς που ως ποδοσφαιριστής ήταν γνωστός από το πέρασμα του από το Εθνικό Πειραιά, Φωστήρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Νικολαο και Ηράκλειο τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και πλέον καλείται να δουλέψει σκληρά για να επαναφέρει στην ομάδα τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Πέρυσι ο Κωνσταντακόπουλος οδήγησε τους πράσινους στην Football League πανηγυρίζοντας την πρώτη θέση σε 7 όμιλο και στην μίνι διαδικασία των μπαράζ αφήνοντας πίσω Εθνικό Πειραιά, Ηρόδοτο και Αστέρα Αμαλιάδας.

16 Νίκες 6 Ισοπαλίες και 4 ήττες ο απολογισμός του Κωνσταντακόπουλου ο οποίος θα έχει συνεργάτη του τον καταξιωμένο σε όλο το πανελλήνιο γυμναστή, Δημήτρη Τσίτο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Αήττητο Σπάτων.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη θέση της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected