Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αγωνία για το μέλλον από το πουθενά στην Καλαμάτα!

Οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τις Xριστουγεννιάτικες γιορτές αλλά όπως είναι φυσικό κυρίαρχο θέμα δεν είναι πλέον η επανέναρξη του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας αλλά οι διοικητικές εξελίξεις μετά την παραίτηση του προέδρου Αποστόλου Κουκούτση.

Όπως αναφέρει το sport365, οι “μελανόλευκοι” είναι αναστατωμένοι καθώς δεν γνωρίζουν πως θα ξημερώσει η επόμενη μέρα για την ομάδα και προσπαθούν με τη σειρά τους να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τη “μελανόλευκη” οικογένεια και τους φιλάθλους της ομάδας της τα τελευταία 24ωρα.

Την μεγαλύτερη… πίεση των αποδυτηρίων δέχεται ο Γιάννης Χριστόπουλος από τον οποίο οι “μελανόλευκοι” περιμένουν να πληροφορηθούν τα νεότερα ενώ παράλληλα τον ρωτούν ποια θα είναι η δική του στάση στις εξελίξεις και μάλιστα το… προχωρούν ακόμα παραπέρα ρωτώντας αν είναι διατεθειμένος και πώς να συνεχίσει στην ομάδα.

Το τελευταίο βέβαια όχι αναίτια καθώς το προπονητικό μέλλον του Γιάννη Χριστόπουλου έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί τα τελευταία 24ωρα και εκτός Μεσσηνίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν τουλάχιστον δύο ομάδες Football League, οι οποίες μάλιστα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, να περιμένουν… στη γωνία για τον 46χρονο καλαματιανό τεχνικό, παρακολουθώντας με τη σειρά τους στενά τις όποιες εξελίξεις στη Μαύρη Θύελλα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως προσέγγιση στον Γιάννη Χριστόπουλο έχει κάνει και ομάδα από την Κύπρο κάτι που είχε συμβεί και πριν την έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Καλαματιανός τεχνικός από τη μεριά του παρουσιάζεται αποστασιοποιημένος από τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα από τις παραμονές των Χριστουγέννων καθώς οι διοικητικές ανακατατάξεις αφορούν πεδίο που δεν είναι στην άμεση αρμοδιότητα του και έτσι δεν λαμβάνει θέση περιμένοντας και αυτός να δει τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα.

Το timing πάντως όλης αυτής της αναστάτωσης που έχει προκληθεί είναι ότι χειρότερο για την ομάδα καθώς οι υπόλοιποι επίδοξοι πρωταθλητές προχωρούν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό για το Γενάρη και μάλιστα Ασπρόπυργος και Παναργειακός έχουν προχωρήσει και στις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις.

Στην παρούσα φάση αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην Καλαμάτα καθώς πρώτα από όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό πεδίο και να κάνει βέβαια γνωστές τις προθέσεις του και ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος από τον οποίο ουσιαστικά εξαρτάται το μέλλον της ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα τουλάχιστον όσον αφορά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα στην επόμενη μέρα, εφόσον βέβαια ο Απόστολος Κουκούτσης εμμείνει στην απόφασή του για παραίτηση και δεν διαφοροποιηθεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected