Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναστολή προπονήσεων μέχρι νεοτέρας στον Αστέρα!

Η κατάσταση που παραμένει πολύ δύσκολη για τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, οι παίκτες βρίσκονται τυπικά σε χριστουγεννιάτικη άδεια, με την επιστροφή στις προπονήσεις να ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (27/12). Όμως αυτή δεν πραγματοποιήθηκε και θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.

Ενώ πιθανότατα μια νέα προσπάθεια, καταρχήν …συγκέντρωσης των υπαρχόντων, θα γίνει για την προσεχή Τετάρτη 2 Ιανουαρίου. Διάστημα που πάντως δεν προκύπτει ως τώρα από πουθενά ότι μπορεί να έχει αξιοποιηθεί για άμεσες και πολύ σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο… Και κυρίως να μπορούσαν να ολοκληρωθούν μεταγραφικές κινήσεις, για να ενσωματωθούν στην ομάδα και να την ενισχύσουν σημαντικά…

Έτσι λοιπόν, το κρίσιμο ερώτημα που είναι “αν και πως”, μπορεί να αντιστραφεί η τωρινή κατάσταση κι η τωρινή εικόνα, δεν παίρνει ως τώρα θετικές απαντήσεις. Το αντίθετο μάλιστα… Αφού στο μεταξύ, ούτε χρήματα και ούτε διοίκηση εξακολουθούν να μην υπάρχουν στον τωρινό Αστέρα. Και βέβαια, ούτε κάτι σχετικό είναι εξασφαλισμένο (και) για τη συνέχεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected