Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Τσέλσι δεν την…πάτησε από την Κρίσταλ Πάλας (vid)

Η Τσέλσι με γκολ του Καντέ πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 1-0 και εδραιώθηκε για τα καλά στις θέσεις του Champions League ξεφεύγοντας πέντε βαθμούς από την Άρσεναλ.

Η Τσέλσι ήθελε από την αρχή να πάρει την κατοχή της μπάλας να φτιάξει φάσεις και να βρει το γρήγορο γκολ που θα της άνοιγε τον δρόμο για τη νίκη. Και πράγματι το κατάφερε μόνο όμως προς το πρώτο σκέλος, αφού ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας που έφτασε στο 65%, αλλά τελική εντός εστίας δεν είχε.

Η Πάλας καλά οχυρωμένη πίσω από την μπάλα είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους κι έχοντας μπλοκάρει τον Αζάρ δεν κινδύνευε καθόλου. Η Τσέλσι ταλαιπωρούσε την μπάλα γύρω από την περιοχή των γηπεδούχων με τον Γκουάιτα να περνάει ένα εύκολο μεσημέρι. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 35′ δεν υπήρχε καμία αξιόλογη φάση. Στο λεπτό αυτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα όταν ο Γουίλιαν με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι για να έρθει ξανά από στημένο δύο λεπτά μετά νέο δοκάρι σε γυριστό του Μπάρκλεϊ το οποίο όμως βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Κρίσταλ Πάλας: Γκουάιτα, Φαν Άνχολντ, Τόμκινς, Σακό, Βαν Μπισάκα, Μιλιβόγεβιτς, Κουγιατέ (78′ Μέγιερ), Σλουπ (69′ Γουίτχαμ), ΜακΆρθουρ, Τάουσεντ, Ζαχά

Τσέλσι: Κέπα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίς, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (88′ Κόβασιτς), Αζάρ, Ζιρού (75′ Μοράτα), Γουίλιαν (82′ Έμερσον)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected