Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές την τελευταία μέρα του έτους!

Οριστικά παίκτες του Ηροδότου είναι οι Θωμάς Γραικός και Ανέστης Χατζηλιάδης (φωτ).

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σήμερα στο Ηράκλειο και έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαια τους, παρουσία των μάνατζερ τους.

Ο πρώτος είναι 27 ετών (18/04/1991, ακραίος αμυντικός) με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕ Σπάρτη, Πανελευσινιακό, Ζάκυνθο, Εθνικό Αγιονερίου, Πανηλειακό, Άρη και Μακεδονικό.

Ο Ανέστης Χατζηλιάδης (17/02/1991, ακραίος αμυντικός), επίσης με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πήρε την ελευθέρας του από την ΑΠΕ Λαγκαδά και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα, Λοκομοτίβ Σόφιας, ΑΟ Χανιά, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τηλυκράτη, Δόξα Κρανούλας και Ηρακλή.

Τέλος ο Νικηφόρος

Μπορεί να αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους «κυανόλευκους» ωστόσο στην Χειμερινή μεταγραφική περίοδο για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο λόγος για τον Ορέστης Νικηφόρο, ο οποίος πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 21χρονος ακραίος μπακ αγωνίστηκε σε ορισμένα παιχνίδια τη φετινή χρονιά με το τελευταίο του να είναι στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο.

Ο ίδιος μίλησε στο Athleticradio.gr για την απόφαση του και τόνισε: «Αποχωρώ από τον Ηρόδοτο για προσωπικούς λόγους. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο το κόσμο και μακάρι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της γιατί το αξίζει».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected