Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι παίκτες που έμειναν στις προπονήσεις του ΑΟ Χαλκίς δεν φτάνουν ούτε για αγώνα…σάλας!

Θλίψη προκαλεί η εικόνα του ΑΟ Χαλκίς, καθώς και σήμερα Τετάρτη 2 Γενάρη (πρώτη προπόνηση του 2019), όπως και τις προηγούμενες μέρες, μόλις 7 νεαροί παίκτες και δύο τερματοφύλακες πάτησαν το πόδι τους στο Δημοτικό Στάδιο, οι οποίοι δεν φτάνουν ούτε για ποδόσφαιρο σάλας.

Και να φανταστεί κανείς ότι ο ΑΟ Χαλκίς σε λίγα 24ωρα (την Κυριακή 6/1) υποδέχεται την Καλλιθέα, στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το egnomi.gr, στο Στάδιο φυσικά ήταν και ο γυμναστής Τάκης Τσακαλίδης με τον φροντιστή Ντίνο Λύκο.

Στο …κάτι σαν προπόνηση συμμετείχαν οι Παπαδάκης, Πατερίτσας, Δούλος, Σταματούκος, Παλαιολόγος, Τόλης, Μπασινάς και οι γκολκίπερ Ανδρούτσος και Μήλιος.

Στο μεταξύ, το Δημοτικό Στάδιο σήμερα ήταν κλειδωμένο, αλλά μέσα από τις μακρινές φωτογραφίες του egnomi.gr, μπορείτε να πάρετε μία γεύση για την κατάντια της ομάδας, αλλά και την αυταπάρνηση των νεαρών, που το παλεύουν και όπου τους βγάλει, περιμένοντας κι αυτοί τα …νεότερα από το διοικητικό μέτωπο.

Ο Τάσος Καρυστινός είναι αυτός που συνεχίζει τις προσπάθειες, ώστε να φανεί φως στο τούνελ.

Στη Γ.Σ. της περ. Παρασκευής ειπώθηκε ότι μαζί με τους Ταρνανά και Ελευθεριάδη, θα έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, για να σχηματιστεί διοίκηση μέχρι σήμερα.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και θα χρειαστούν κι άλλες μέρες για να βρεθούν, αλλά προπάντων να πειστούν τα κατάλληλα άτομα που θα απαρτίσουν το νέο 9μελές συμβούλιο.

Για την Τετάρτη το βράδυ υπάρχει μία συνάντηση όλων των εμπλεκομένων, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πλησιάζει για την ομάδα η συνέχεια ή το απόλυτο κενό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected