Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το απόλυτο σοκ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Μακεδονίας με τον θάνατο του 14χρονου Θοδωρή

Τον γύρο των ειδησεογραφικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχει κάνει η είδηση του θανάτου του 14χρονου νεαρού Θοδωρή Κιοσσέ στη Ξηροκρήνη της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 00.00 της 1ης Ιανουαρίου.

Ο Θοδωρής μαζί με τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον μικρότερο αδερφό του είχαν πάει στο διαμέρισμα της θείας του για να περάσουν όλοι μαζί την αλλαγή του χρόνου.

Ο άτυχος ανήλικος ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να παρακολουθήσει τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά την αλλαγή του χρόνου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάτησε σε γυάλινη επιφάνεια, η οποία υποχώρησε και έπεσε στο φωταγωγό. Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ο 14χρονος είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.

Φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, ενώ οι αποκαλύψεις για την απίστευτη τραγωδία που συνέβη σε μια από τις πιο χαρούμενες κι ευτυχισμένες στιγμές, συνεχίζονται.

Ο Θοδωρής Κιοσσές ήταν γεννημένος το 2004 και ήταν μέλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος στην ομάδα των Κανονιέρηδων, όπου ανήκε από το 2009.

Το Insport επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Κανονιέρηδων Φώτη Μούντα, ο οποίος χωρίς να πει πολλά όντας συντετριμμένος από τον θάνατο του Θοδωρή, τόνισε:

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, ακόμη δεν το πιστεύω αυτό που έγινε. Δε ξέρω πραγματικά τι πρέπει να πεις σε τέτοιες στιγμές.

Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα τον σκεπάζει. Είναι σίγουρο ότι θα πάει στη γειτονιά των αγγέλων.

Οι Κανονιέρηδες θα είναι κοντά στην οικογένειά του σε ότι χρειαστεί».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected