Κατηγορίες
Super League 1

Δικαίωση Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, θα διεξαχθεί πρώτα η 16η αγωνιστική

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση: (Απόσπασμα της υπ΄ αριθμόν 7/2019 απόφασης).

ΔΕΧΕΤΑΙ, κατά πλειοψηφία, την κρινόμενη από 28-12-2018 προσφυγή της εδρεύουσας στον Πειραιά και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΕ κατά του εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής και εκπροσωπούμενου νόμιμα αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΑΚΥΡΩΝΕΙ την από 28-12-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ως άνω καθού αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ αναφορικά με τη διεξαγωγή της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή στις 12,13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μια εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών.

ΔΙΑΤΗΡΕΙ σε ισχύ την από 14-12-2018 απόφαση του ΔΣ της Super League αναφορικά με το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγωνιστικών ημερών από την 16η ως και την 20ή αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, και υποχρεώνει το Δ.Σ. της Super League να προβεί στον ορισμό διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής ημέρας, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.6 του Κ.Α.Π., σε εμβόλιμες ημερομηνία/-ες αγωνιστικών ημερών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected