Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ισόπαλο το Κρητικό ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας

Με την γκολάρα του Νάστου ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον Εργοτέλη, που ισοφάρισε σε 1-1 με εξίσου όμορφο τέρμα του Ιατρούδη και πλέον όλα θα κριθούν στο «Γεντί Κουλέ». 

Όπως αναφέρει το athleticradio, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου, προσπαθώντας να βρουν το ρυθμό τους. Από το δεκάλεπτο και μετά οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, πίεζαν σε όλο το γήπεδο τον Εργοτέλη με αποτέλεσμα να επιβάλουν το ρυθμό τους και να έχουν τον πλήρη έλεγχο της μπάλας.

Έτσι όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ γινόταν πιο απειλητικός και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ γκολ του Ανέστη Νάστου, ο οποίος «όπλισε» από τα 30 μέτρα στέλνοντας την μπάλα συστημένη στο «παραθυράκι» του Κατσημήτρου.

Ο Εργοτέλης έψαξε την αντίδραση και στο 43ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σάσι, άθελα του θα έστελνε με την πλάτη την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο Στρέζος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μάλιστα ο νεαρός «πορτιέρο» του ΟΦΗ ήταν εκεί και στο 44ο λετπό στο σουτ του Μπρους.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου, έχοντας πάρει την κατοχή δημιουργώντας ευκαιρίες με τον Ιατρούδη και τον Έφορντ χωρίς ωστόσο να βρουν δίχτυα.

Η πίεση απέφερε καρπούς για τον Εργοτέλη που έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 65ο λεπτό όταν ο Γιακούμπου έβγαλε ωραία σέντρα και ο Ιατρούδης κέρδισε στον αέρα τον Μιχόγεβιτς κάνοντας με κεφαλιά το 1-1.

Ο Εργοτέλης στο 81ο λεπτό άγγιξε την ανατροπή, όταν ο Μιχόγεβιτς, έκανε λάθος ο Κόουτενγκ πλάσαρε σε κενή εστία, όμως ο Ποτουρίδης κράτησε το 1-1, διώχνοντας πάνω στην γραμμή.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Γεντί Κουλέ».

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (64′ Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (54′ Κούατενγκ)

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (78′ Κυριακίδης), Σάσι (45′ Πλατέλλας), Κοροβέσης, Βουό (64′ Πέρσον)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected