Basket

Σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΟΚ, στο πρώτο ματς για το 2019!

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αγριεμένος στην πρώτο παιχνίδι για το BasketBall Champions League στο 2019!

Δείχνοντας συσπειρωμένος, παρά τα προβλήματα του, παρέδωσε μαθήματα μπάσκετ στην Χάποελ Χολόν, την οποία νίκησε με άνεση στην Πυλαία με 92-77 για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης, φτάνοντας στο 6-4, και εκτός από ότι πήρε και την διαφορά για την ήττα του στο Ισραήλ (72-68) στον πρώτο γύρο, έκανε άλμα πρόκρισης για την επόμενη φάση, προσπερνώντας πλέον την αντίπαλο την στην ισοβαθμία.

Έτσι, μπορεί το Χάποελ στο Ισραήλ να σημαίνει εργάτης, αλλά αυτή (εργατικότητα} και ενέργεια την είχε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία προηγήθηκε με 17-0 στο πρώτο εξάλεπτο της αναμέτρησης, και το κράτησε ως το τέλος, βγάζοντας ενέργεια και αγωνιστικό σχέδιο στο παιχνίδι του, ενώ για την Χάποελ αξεπέραστη φάνηκε πως ήταν η απουσία του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, Καλίφ Ουάιατ.

Ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στην συνεπή ευστοχία του στα τρίποντα (είναι η πρώτη ομάδα στην διοργάνωση με 44% σε ποσοστό ευστοχίας), έχοντας 12/16 λίγο πριν ολοκληρωθεί η 3η περίοδος, και ολοκληρώνοντας το με 14/21. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πρώτος σκόρερ ήταν ο εξαιρετικός Ουίλιαμ Χάτσερ με 26 π. (5/6 τριπ.), ενώ διψήφιοι ήταν και οι Τζαμάλ Τζόουνς (13 π., 3/4 τριπ. ), Φιλ Γκος (12 π., 3/3 τριπ., 4 ασίστ ), Μιλένκο Τέπιτς (12 π., 2/2 τριπ.) και Γιάννης Αθηναίου (10 π.). Για την Χάποελ ο Σον Τζόουνς εμφανίστηκε πολύ δυνατός μέσα στις ρακέτες έχοντας 21 πόντους (8/9 διπ.) και 11 ριμπάουντ, ενώ 15 πόντους είχε ο Κόρει Ουόλντεν με 8 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ ο μοναδικός τομέας στον οποίο κυριάρχησε η ομάδα του Νταν Σαμίρ ήταν τα ριμπάουντ (29-37).

η ανάλυση του αγώνα στο basketa.gr

Για να δείτε τα στατιστικά πατήστε ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected