Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Θεσπρωτό ο Πόζογλου, πήρε και Τοπάλι!

H ομάδα της Ηγουμενίτσας συμφώνησε με δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το theball, ο Στέλιος Πόζογλου έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ξεκίνησε και την καριέρα του το 2013, ενώ το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν το πέρασε στην Κυπρό και τον Εθνικό Άχνας. Ο 22χρονος (22/1/96) μέσος αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία σαν δανεικός από τον «δικέφαλο του βορρά» στον Πανσερραϊκό, στη Football League. Ο Πόζογλου κατέχει το ρεκόρ ως ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Eπίσης ο Θεσπρωτός ήρθε σε συμφωνία και με τον 26χρονο (1/11/96) αμυντικό χαφ Γκρεγκόρ Τοπάλι. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αλβανίας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στην Σκεντέρμπεου, αν και ξεκίνησε κι εκείνος, όπως και ο Πόζογλου από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν κατά σειρά σε ομάδες της Γ΄Εθνικής: Επανομή, Πιερικό, Βατανιακό,Επισκοπή, Νεοκαισάρεια, Ατσαλένιο, Καρδία και Δίστομο αλλά και στη Β΄Εθνική με την Καλλιθέα.

Οι δύο παίκτες ήρθαν σήμερα στην Ηγουμενίτσα και αναμένεται να ενταχθούν αύριο στο πρόγραμμα προπόνησης των κιτρινόμαυρων. Η διοίκηση του συλλόγου κινείται για την απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected