Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ για το 2019 στο “Cafe στο 90′”!

Στην Πάτρα βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού (17:00) αγώνα με την Παναχαϊκή για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μια αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία για το νέο έτος στον “δικέφαλο” αλλά και στις αναμετρήσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου στο στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90′”!

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Πάτρα ο Δικέφαλος, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πρίγιοβιτς, Ακπόμ, Μάτος και Χατσερίδη, για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης, Μπαλογιάννης.

Από την άλλη πλευρά, η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό των «κοκκινόμαυρων», Σωκράτη Οφρυδόπουλο, να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σπύρο Φουρλάνο και Δημήτρη Μαυριά.

Στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού, βρίσκονται οι: Καπούταγλης, Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κολ, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Καρατσανάκοφ, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης

Την ίδια ώρα, μετά την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση, όπου άναψε… κόκκινο στην μετακίνηση οπαδών του Δικεφάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Πάτρα μετά από 16 χρόνια (σ.σ. 2-2 το 2003), ενώ για το θεσμό του Κυπέλλου οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί το 2000 στη φάση των ομίλων (σ.σ. 3-2).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected