Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια δυνατή…”Σφυριά” της Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ και κινδυνεύει πλέον να μείνει ακόμα και έξι βαθμούς πίσω από την Τσέλσι στη μάχη για την τετράδα.

Οι «Κανονιέρηδες» μακριά από το Emirates δυσκολεύονται καθώς είχαν να πανηγυρίσουν από το διπλό κόντρα στην Μπόρνμουθ τον Νοέμβριο. Οι… πεταμένοι βαθμοί στα εκτός έδρας έχουν στοιχίσει και το έργο συνεχίστηκε και στο λονδρέζικο ντερμπάκι με τη Γουέστ Χαμ.

Τα «Σφυριά» με γκολ του Ράις στο δεύτερο μέρος πήραν δίκαια τη νίκη με 1-0 και έβαλαν πλέον την Άρσεναλ σε δύσκολη θέση καθώς οι παίκτες του Ουνάι Έμερι κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και έξι βαθμούς πίσω από την τέταρτη Τσέλσι, αν η τελευταία επικρατήσει της Νιούκαστλ.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Γουέστ Χαμ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Σαμπαλέτα, Ογκμπόνα, Ντιόπ, Κρέσγουελ, Ράις, Νομπλ, Νασρί (71′ Σνόντγκρας), Αντόνιο (82′ Ομπιάνγκ), Άντερσον, Αρναούτοβιτς (71′ Κάρολ)

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μουστάφι (59′ Ράμσεϊ), Μέιτλαντ-Νάιλς (69′ Μπεγερίν), Κολάσινατς, Τσάκα (59′ Τορέιρα), Γκεντουζί, Αϊγόμπι, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected