Κατηγορίες
Super League 1

Ούτε τώρα έγινε…μάθημα το πάθημα για τον Πανιώνιο

Για πολλοστή φορά ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ, με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνει πολύτιμο βαθμό στην Κρήτη.

Ο ΟΦΗ στηριζόμενος σε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το δρόμο της νίκης, ωστόσο δεν κατόρθωσε να τον…περπατήσει, καθώς ο Πανιώνιος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος, με τις αλλαγές του Μάντζιου να αποδίδουν.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε φανέλα βασικού στους νεοαποκτηθέντες Γιαννούλη και Μπράουν στα δύο άκρα της άμυνας, τοποθέτησε τον Παπάζογλου δίπλα στο Νάστο στο κέντρο, ενώ εμπιστεύτηκε την τριάδα των Κουτσιανικούλη, Πλατέλα, Ντίνα πίσω από τον Βουό. Δεν είχε στη διάθεσή του τους Μεγιάδο, Σασί και Παπαστεριανό, ενώ ως γνωστόν ο Αραβίδης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του, έχοντας λάβει ειδική άδεια επί τούτου.

Στον αντίποδα ο Άκης Μάντζιος –δεν είχε στην αποστολή τον τιμωρημένο Κούρντι και τους τραυματίες Κεϊτά, Μανθάτη, Ρέντζα- προτιμήσε τον Οικονομίδη ως παρτενέρ του Κόρμπου στα χαφ, ο Τσιλούλης είχε το ρόλο του «δεκαριού» με τον Σιντί Αλί να κινείται στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος δίχως τον Μασούρα, που είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού.

το φιλμ του αγώνα στο novasports.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης (74’ Κοροβέσης), Νάστος, Παπάζογλου (85’ Πάερσον), Ντίνας (74’ Κυριακίδης), Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης, Βουό

Πανιώνιος: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λουίς Γκουστάβο, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σιντί Αλί (85’ Μακρύλος), Οικονομίδης, Τσιλούλης (72’ Καμαρά), Ντουρμισάι, Κότσιτς (55’ Σπιριντόνοβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected