Κατηγορίες
Super League 1

Στο ρελαντί η ΑΕΛ, 3-0 τον Απόλλωνα

Πρώτο παιχνίδι σήμερα (12/1) για την ομάδα της ΑΕΛ στο 2019 κόντρα στον ουραγό Απόλλων Σμύρνης στο ΑΕL FC ARENA και νίκη 3-0 για την λαρισινή ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

‘Ένα ματς στο οποίο η ΑΕΛ παρουσιάστηκε σοβαρή καθόλη την διάρκειά του και πήρε εύκολα τη νίκη απέναντι στο αθηναϊκό συγκρότημα, νίκη που ανεβάζει βαθμολογικά τους «βυσσινί» καθώς έφτασαν τους 18 βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Από την άλλη ο Απόλλωνας γνώρισε την δωδέκατη ήττα του, παραμένει στους 5 βαθμούς και την τελευταία θέση και όλα δείχνουν ότι έχει πάρει την άγουσα προς την Football League καθώς θα χρειαστούν πράγματα και θαύματα για να παραμείνει στην κατηγορία.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γιακιμόβσκι, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν, Σεσέροβιτς (74’ Πίτι), Ντέλετιτς, Μπαργκάν (61’ Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς (86’ Νούσιος).

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο (54′ Ντ’ Ούρσο), Κονέ (65’ Ναζλίδης), Μπεντινέλι (70’ Τριάδης), Κοντοές, Βάρκας, Κύργιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected