Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή του Μακροχωρίου

Ξεκινά η απαραίτητη ενίσχυση για την ομάδα του Μακροχωρίου, που στοχεύει και φέτος στην παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Γόλη Ηλιάδη, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Γιάννη Μηνά, ενέταξε στο δυναμικό της τον 24χρονο (08/10/1994) αμυντικό Κώστα Ορφανό, ο οποίος κατάγεται από τη Σπάρτη και βρίσκεται στην Ημαθία το τελευταίο διάστημα.

Τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν ο Ευρώτας Έλους, ομάδα που αγωνίζεται στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Λακωνίας και την περσινή σεζόν κατέγραψε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από τον Γενάρη του 2016 έως το καλοκαίρι του 2017 έπαιξε στην ΕΠΣ Αθηνών με τη φανέλα του Αστέρα Ζωγράφου και είχε συνολικά 41 συμμετοχές, ενώ στην αρχή της σεζόν 2016/2017 έπαιξε στον ΓΣ Καισαριανής, όπου αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια.

Μία σεζόν νωρίτερα, ανήκε στα Ιλίσια 2004, όπου είχε 22 συμμετοχές ενώ την περίοδο 2013/2014 ήταν μέλος του Αγίου Θωμά (φωτ. κάτω) όπου έπαιξε σε 19 αγώνες.

Τη διετία 2011-2013 αγωνίστηκε και πάλι στη Λακωνία και συγκεκριμένα στην Άμιλλα Αγίου Ιωάννη, όπου έπαιξε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε δύο τέρματα.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και για το λόγο αυτό, η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να του δώσει την ευκαιρία να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ της Ακαδημίας του Μακροχωρίου.

Η μεταγραφή του Κώστα Ορφανού δεν θα είναι η μοναδική για το Μακροχώρι καθώς θα γίνουν τουλάχιστον δύο κινήσεις, με στόχο να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που χρήζει προσθηκών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected