Κατηγορίες
Super League 1

Buzzer beater ο Ματίγια και νίκη για τον Άρη!

Με μια ιδανική εκτέλεση φάουλ, ο Χαβιέ Ματίγια έδωσε τη νίκη στον Άρη, που επί 92 λεπτά είχε μείνει στο μηδέν κόντρα στη Λαμία!

Μια ακόμη εντός έδρας γκέλα ήταν ορατή για τον Άρη. Τελικά στο 93′ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ματίγια, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 1-0 της Λαμίας και πήραν το πολύτιμο τρίποντο!

Ο Άρης είδε… κατάματα τον κίνδυνο μιας νέας απώλειας βαθμών αλλά τον έσωσε ο Χαβιέ Ματίγια στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και του χάρισε τη νίκη επί της Λαμίας με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο, οι «κίτρινοι» δεν απέφυγαν τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς τους.

Σε επίπεδο Πρωταθλήματος, ο Άρης κέρδισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έπειτα από τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, όταν είχε επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν δυσλειτουργική στο συντριπτικό διάστημα του αγώνα, αλλά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ματίγια την γλίτωσε από τα χειρότερα με το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ιντζόγλου, Ματίγια, Μαρτίνες (63’ Γιουνές), Μπρούνο Γκάμα (13’ Μενέντεζ, 85’ Παυλίδης), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί
ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέγιο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Πεχαράνο, Τομάς (64’ Επστάιν), Καραμάνος (85’ Ασίγκμπα), Μπερτόλιο (90’ Σκόνδρας), Μπαράλες.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected