Κατηγορίες

“Σάρκα και οστά” το www.sportsdb.gr!

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους των συνεργατών του sportsup.gr, αρχίζει πλέον να υλοποιείται!

Ο κόπος όλων των τελευταίων ετών, με την καθημερινή καταγραφή στατιστικών στοιχείων αλλά και βιογραφικών αθλητών, θα συγκεντρωθεί πλέον σε μια σελίδα που θα έχει ως στόχο την προβολή του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ αθλητή όλων των σπορ.

Λόγω του τεράστιου όγκου πληροφοριών, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα blog και συγκεκριμένα το www.sportsdb.gr, μέσα από το οποίο θα γίνεται (αρχικά) και για το επόμενο διάστημα μια καθημερινή παρουσίαση ερασιτεχνών αθλητών και διαιτητών, προς το παρόν από την Ημαθία.

Μέσα στις σελίδες, θα γίνεται (σταδιακά) παρουσίαση των βιογραφικών, μέσα από τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει με τη βοήθεια και των αθλητών και όταν η βάση δεδομένων φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε την πρόσβαση να βλέπετε μέχρι και τι νούμερο…παπούτσι φορά ο κάθε αθλητής!

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα βλέπετε το αφιέρωμα σε αθλητές από διάφορα αθλήματα, με φωτογραφίες, βίντεο και στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει στο παρελθόν και σε όλο αυτό το “παιχνίδι” θα έχετε όλοι τη δυνατότητα να συμμετέχετε, στέλνοντας χωρίς…έλεος τα δικά σας χαρακτηριστικά!

Όλα θα εξηγηθούν και θα αναλυθούν κατά καιρούς, να ευχηθούμε καλή τύχη στο www.sportsdb.gr!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected