Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα 8 “διαζύγια” της ημέρας από ομάδες της Γ Εθνικής (15/1)

Αρκετές και σήμερα οι αποχωρήσεις από ομάδες της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά :

Σύντομη ήταν η θητεία του Χρήστου Βορύλλα (φωτ) στον Πανθηραϊκό αφού ο υψηλόσωμος πορτιέρο έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Σαντορίνης.

Όπως αναφέρει το sportcyclades.gr, ο 22χρονος άσος αποκτήθηκε από την ΑΕ Λευκίμμης που έπαιξε πέρυσι πέντε φορές ενώ έχει περάσει ακόμη από Παναχαϊκή, Λαμία και Καλλιθέα. Μετά το τέλος της προχθεσινής αναμέτρησης με τον Άγιο Ιερόθεο ο νεαρός γκολκίπερ αποχαιρέτησε διοίκηση, συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ζωντός τέλος από Άγιο Ιερόθεο

Στο α’ μισό του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής βοήθησε σημαντικά τον Άγιο Ιερόθεο.

Ο λόγος για τον Διαμαντή Ζωντό που από τη θέση του τερματοφύλακα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Περιστερίου να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, από εδώ και στο εξής ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης αφού έλυσε τη συνεργασία του με τους ”κιτρινόμαυρους”. Φέτος έπαιξε 10 φορές με τη φανέλα του Ιερόθεου από τα 13 ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα έχοντας καλή παρουσία.

Με θητεία σε Τριγλία Ραφήνας, Ήφαιστο Περιστερίου, Πανθηραϊκό, ΑΟ Κύμης και Αστέρα Μαγούλας, ο Ζωντός δεν θα αργήσει να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αποχωρεί από τον Αχέροντα Καναλακίου ο Καρίπογλου

Και επίσημα παρελθόν αποτελεί ο 21χρονος επιθετικός Παύλος Καρίπογλου από τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και σύμφωνα με πληροφορίες του sportime24.gr συνεχίζει την καριέρα του με τη φανέλα του Θρίαμβου Λούρου.

Ο Παύλος Καρίπογλου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην Γ΄ Εθνική, στον ΠΑΣ Πρέβεζα ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Σινώπης.

“Διαζύγιο” με Καρανάσο στον Ύπατο

Ο ΑΟ Υπάτου ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Καρανάσο ο οποίος λόγω των σπουδών του δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του στην ομάδα.

Ο 21χρονος γκολκίπερ αποχαιρετά την ομάδα την οποία υπηρέτησε τα τρία τελευταία χρόνια και πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΠΣ Βοιωτίας.

Μαρτίνες τέλος από Καλαμάτα

Χωρίς τον Μάριο Μαρτίνες θα πορευτεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος η Καλαμάτα.

Όπως αναφέρει το sport365, ο Ισπανός μέσος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας καθώς έχει σταματήσει από μέρες να προπονείται με τους μελανόλευκους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη αναχώρησε για την μεγαλόνησο όπου ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Μαρτίνες ήρθε με βαρύ βιογραφικό στην Μαύρη Θύελλα αλλά η παρουσία του στην ομάδα δεν ήταν ανάλογη στο διάστημα που φόρεσε την μελανόλευκη.

Τέλος από τη Θύελλα ο Βουρνάζος

Μετά από απόφαση του ΔΣ της Θύελλας Ραφήνας και του τεχνικού επιτελείου, διακόπηκε η συνεργασία με τον Πέτρο Βουρνάζο.

Ο 27χρονος αμυντικός με καταγωγή από την Κόρινθο είχε ενταχθεί στην ομάδα τον Οκτώβριο του 2018 από τον ΑΟ Θήβα και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Βύζαντα Μεγάρων, ΑΟ Αγίας Παρασκευής και Πανναυπλιακό.

Δεν συνεχίσει στον Παλληνιακό ο Τσάκαλος

Το νέο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Ντίνος Τσάκαλος, που αποτελεί παρελθόν από τον Παλληνιακό.

Όπως αναφέρει το stoplekto, ο 25χρονος γκολκίπερ, που έχει αγωνιστεί στο Σκουφά Κομποτίου, τον Αστέρα Ρόκκα και τη Φιλοθέη στη Δ’ Εθνική, καθώς και στην Αναγέννηση Άρτας, την Κηφισιά, τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Εθνικό Πειραιώς στη Γ’ Εθνική, μεταγράφηκε στην ομάδα της Παλλήνης το καλοκαίρι, όπου μέτρησε 7 συμμετοχές στη Γ’ κατηγορία, και θα αναζητήσει αλλού την επόμενη ομάδα του.

Παρελθόν από τον ΑΟ Επισκοπής Νικηφόρος και Κελαϊδής

Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοίνωσε σήμερα  τη λύση συνεργασίας με τους τερματοφύλακες, Γιάννη Νικηφόρο και Αντώνη Κελαϊδή.

O πρώτος είναι 26 ετών και βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην ομάδα ενώ ο 25χρονος πορτιέρο (φωτ) είχε μεταγραφεί το καλοκαίρι από την ΑΕ Μυλοποτάμου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected