Basket

Βαριά ήττα για τον Προμηθέα στην Τουρκία

Ο Προμηθέας γνώρισε την τέταρτη ήττα του στην 11η αγωνιστική του Champions League με το 96-74 από την Μπεσίκτας στην Τουρκία να παρατείνει την αγωνία του για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι παίκτες του Μάκη Γιατρά μετά από μια εντυπωσιακή εκκίνηση στον αγώνα, ήρθε η κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί με το παιχνίδι χάθηκε και η διαφορά της νίκης από τον πρώτο γύρο, με τους Τούρκους πλέον να είναι σε απόσταση μιας νίκης από τον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας ήταν απολαυστικός στην επίθεση αλλά και πολύ επιπόλαιος στο πρώτο ημίχρονο. Με Παρκς και Κατσίβελη πρωταγωνιστές στο 16-21 του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά και κρατώντας την Μπεσίκτας χωρίς δίποντα για 14 λεπτά(!), όταν μπήκε και ο Κασελάκης στον χορό των σκόρερ η ομάδα του Μάκη Γιατρά έφτασε στο +12 στο 15’30”, 25-37. Τα αβίαστα λάθη και η ευστοχία των Τούρκων από το τρίποντο τους επέτρεψαν να μεώσουν μέχρι το 38-42 της ανάπαυλας, μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που είχε 11 λάθη τοθ Προμηθέα και το περίεργο ποσοστό της Μπεσίκτας με 3/13 δίποντα και 8/16 τρίποντα!

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected