Basket

“Βομβαρδισμός” και εξαιρετική άμυνα έφεραν τη νίκη στην ΑΕΚ!

Στηριζόμενη στην πολύ καλή άμυνά της και με τον Βινς Χάντερ να κάνει… παπάδες, παρόλο που αγωνίστηκε μόνο σε δύο από τις τέσσερις περιόδους του αγώνα, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την Ντιζόν με 80-56 και διατηρεί την πρώτη θέση στον Γ’ όμιλο.

Μετά μάλιστα την ήττα της Μπάμπεργκ από τη Λιετκαμπέλις, κοιάζει πλέον απίθανο να πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση.

Η ΑΕΚ είχε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο πρώτο μέρος κι αυτό την εμπόδισε να πάρει μια καλή διαφορά απέναντι σε μια ομάδα που ήταν εμφανές πως δεν επρόκειτο για κάτι ιδιαίτερο.

Στο 3′ η Ντιζόν ήταν μπροστά με 9-1 εκμεταλλευόμενη τη νωχελικότητα των παικτών της Ένωσης και μια σχετική παγωμάρα στο γήπεδο, που ενδεχομένως να είχε σχέση με το πένθος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για το χαμό ενός μέλους τους, του Αλεξέι, που έχασε τη ζωή του πριν από δύο μέρες σε τροχαίο. Πριν από το τζάμπολ μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη του εναποθέτοντας από ένα λουλούδι σε σημείο της εξέδρας των οργανωμένων.

Η μοναδική αδυναμία της ΑΕΚ στο παιχνίδι ήταν το περιφερειακό της σουτ. Είχε 9/30 τρίποντα, αλλά το καλό γι’ αυτήν ήταν ότι η Ντιζόν ήταν ακόμα χειρότερη με 3/18!

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected