Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ήρθε στα Γιάννενα για λογαριασμό του ΠΑΣ ο Lasha Shergelashvili

Μετά τον δανεισμό του Μάνου από τον Ολυμπιακό, οι διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν την μεταγραφική αναζήτηση προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και το ρόστερ στις θέσεις που υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες.

Μία από αυτές τις θέσεις είναι και του αριστερού οπισθοφύλακα. Αρχικά το ενδιαφέρον της γιαννιωτικης ΠΑΕ ήταν στραμμένο στον Νορβηγό Γιόνασεν, ο οποίος ήταν μάλιστα στο «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όταν πέρασε όμως από ιατρικές εξετάσεις αποδείχτηκε ότι έχει μια θλάση και θα παραμείνει ανενεργός για περίπου 20 με 25 ημέρες.

Όπως αναφέρει το passports, από τον ΠΑΣ στράφηκαν από τη νορβηγική στη αγορά της Γεωργίας και συγκεκριμένα στον αριστερό μπακ-χαφ Λάσα Σεργκελασβίλι. Οι χτεσινές πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι ο παίκτης ήρθε ήδη στα Γιάννινα και μάλιστα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Ο 27χρονος Σεργκελασβίλι αγωνίζονταν στην Ρίγα της Λετονίας τα δύο τελευταία χρόνια από την οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες, ενώ πριν αγωνιζόταν στην πατρίδα του σε Ντιναμό Τιφλίδος και Σαμτρέντια. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γεωργίας με την οποία μετράει επτά συμμετοχές και μπορεί να καλύψει τόσο την θέση του μπακ όσο και του χαφ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected