Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας – Πρωταθλητής χειμώνα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, δεν έγιναν δύο ματς (σκόρερς, φύλλο αγώνα 15ης αγωνιστικής)

Ανακατατάξεις μετά τα αποτελέσματα της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας!

Έπειτα από 35 ημέρες αγωνιστικής απραξίας και σε εξαιρετικά δύσκολους αγωνιστικούς χώρους, στα 6 από τα 8 παιχνίδια που διεξήχθησαν σημειώθηκαν 22 τέρματα και μετά την ισοπαλία του ΦΑΣ Νάουσα και τη νίκη του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο Πλατύ, η ομάδα του Δημήτρη Κοτζάμπαση αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα.

Οι “κιτρινομπλέ”, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πλατέος, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μετά από ένα “στείρο” πρώτο μέρος, ο Βασίλης Σερμπίνης (ο πρώην παίκτης της ΑΕ Κρήνης επέστρεψε στην Ημαθία) έδωσε στο 54′ το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσα σε διάστημα τριών λεπτών να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ.

Στο 63′ ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, Άγγελος Καραντουλαμάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 65′ ήταν η σειρά του Χρήστου Μπρέγκου να χριστεί σκόρερ, αιφνιδιάζοντας τους “πράσινους”, που φάνηκαν ιδιαίτερα κουρασμένοι στη συνέχεια (αγωνίστηκαν μόλις 11 παίκτες) και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Αμέσως μετά τον αγώνα και σε συμπλοκές μεταξύ παικτών (όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα) αποβλήθηκαν οι Κούκλης, Καραντουλαμάς και Μισαηλίδης.

Όλες οι συγκινήσεις στο πρώτο μέρος στο ΔΑΚ Νάουσας. Ο ΦΑΣ προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με το πρώτο του Χρήστου Καραγιάννη με την κυανόλευκη φανέλα, όμως ο Μέγας Αλέξανδρος βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Τάσου Τσακαλίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ στο 25′ έφερε το ματς στα ίσια.

Ακολούθησε ένα γκραν γκινιόλ ματς, με τους γηπεδούχους να πιέζουν σε μεγάλο βαθμό την εστία του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου (πρώτο ματς για τον νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ) και παρά τις προσπάθειες, το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φωτόπουλου και του Τσακαλίδη αντίστοιχα.

Στην 3η θέση αλλά ισόβαθμος με τον ΦΑΣ Νάουσα είναι πλέον ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, που αγωνίστηκε χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Γιώργο Κίτσα και Πετράι (δεν είχαν κατατεθεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα με τον ρέφερι Καρατέρπο από την Πέλλα), επικράτησε με 4-2 του Άρη Παλαιοχωρίου και έφτασε τους 37 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σε εξαιρετική μέρα οι Πέτκος και Χρυσοβαλάντης Κίτσας, οι οποίοι προκάλεσαν ουκ ολίγα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, με τον πρώτο να δίνει το προβάδισμα με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ.

Με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε ο Αρβανίτης, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-1 και παρά τη μείωση του σκορ από πλευράς “κιτρινόμαυρων”, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και 4ο γκολ με τον Αργυρόπουλο και “κλείδωσε” τη 12η φετινή νίκη. Αυτό ήταν το 18ο τέρμα του επιθετικού του ΠΑΟΚ, που προηγείται στον πίνακα των σκόρερς.

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ πέρασε από την Αγία Βαρβάρα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, που είχε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, επικράτησε με 1-0 του τοπικού Αγροτικού Αστέρα, χάρη σε τέρμα του Θανάση Ανδρίτσου στο 5ο λεπτό, το οποίο ήταν και το πρώτο γκολ για το 2019 στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Σπουδαίο παιχνίδι στο γήπεδο Χαρίεσσας, με αγγλικό σκορ! Η ΑΕΧ και ο ΓΑΣ Κοπανού “διαφήμισαν” το ποδόσφαιρο και το τελικό 3-3 τα λέει όλα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1, όμως η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με τέρματα των Δημητρούση και Κοτσογιαννίδη, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, που με τη λήξη του πρώτου μέρους φάνταζε εξαιρετική δύσκολη υπόθεση.

Ξεκίνημα με το δεξί στο 2019 για τον Κεραυνό Επισκοπής. Η ομάδα των Ορδουλίδη-Τουμαρά επικράτησε με 3-1 του Αχιλλέα Νάουσας και έφτασε στην 7η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς. Ο Κώστας Ντέλλας με δύο γκολ και ένα του “αειθαλούς” Απόστολου Τσόπτση, έδωσαν το σημαντικό προβάδισμα για τους “κοκκινόμαυρους”, με τον Αχιλλέα να μειώνει με τον Πέτρο Μπράτση αλλά να μην καταφέρνει κάτι περισσότερο στη συνέχεια. Εντυπωσιακό το γεγονός πως το ματς είχε 4 δοκάρια!

Στο 75′ ο Βοτάρης συγκρούστηκε με αντίπαλο και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Νάουσας, όπου του τοποθετήθηκαν 4 ράμματα και αποχώρησε για το σπίτι του.

Να σημειώσουμε πως οι αναμετρήσεις Εθνικός Κλειδιού – ΑΟ Μαρίνας και Φίλιππος Μελίκης – Μακροχώρι δεν διεξήχθησαν λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνος :

Αγρ.Αστ.Πλατέος – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  1-2 (54′ Σερμπίνης / 63′ αυτογκόλ, 65′ Μπρέγκου)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλής και Λαζάρου

Αποβολές : Κούκλης, Καραντουλαμάς, Μισαηλίδης (μετά τον αγώνα)

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Πλατέος : Μουσκεφτάρας, Μοσχόπουλος, Κούκλης, Καραούσογλου, Μπαντής, Ελευθεριάδης, Σερμπίνης, Αντωνίου, Καραντουλαμάς, Χαλβατζής, Κίρτσογλου

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος Ν. (66′ Κοτζαχρήστος), Λίπε, Ασλάνογλου, Μισαηλίδης, Μαγγίζης, Μπρέγκου, Φράγγης (58′ Βούλγαρης), Πατατούκας (90+ Μισιρλίδης), Μουρουζίδης (89′ Τσαγκεράς), Ουέλινγκτον


ΦΑΣ Νάουσα – Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας  1-1 (7′ Καραγιάννης / 25′ Τσακαλίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Τσιουγγαρή

Αποβολές : Φωτόπουλος (75′) / Τσακαλίδης (65′)

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Παπακωνσταντίνου (46′ Φωτόπουλος), Περηφανόπουλος, Δασκαλάκης (67′ Κερμανίδης), Παντζαρτζίδης, Μαντώς (89′ Γιαμαλίδης), Λαμπριανίδης, Λαφάρας, Νύρλος, Τόσιος, Καραγιάννης

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας : Ευαγγελόπουλος, Συμπεθέρης (84′ Κουτρουλιάς), Γαβριηλίδης (89′ Κολίτσης), Τουλουμτζής, Τζάνι, Νιογκάνα, Τριανταφυλλόπουλος (77′ Πέγιος), Σερασκιέρης, Ευθυμίου, Τσακαλίδης, Κούβαρος Ε. (70′ Κουβατσίδης)


Εθνικός Κλειδιού – ΑΟ Μαρίνας ΑΝΑΒΟΛΗ

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μουσενίκα και Ιασωνίδη

Συνθέσεις (αρχικές)

Εθνικός Κλειδιού : Σαπουνόπουλος, Παρασχόπουλος, Γιαννακός Σ., Οικονομόπουλος, Καϊμακαμίδης Τ., Γιαννακός Κ., Κέτι, Δούλιας, Τούνης, Κεχαγιάς Α., Περηφανόπουλος Α.

ΑΟ Μαρίνας : Αντιφάκος, Τσέλιος Κ., Αγγελίδης, Μποζίνης, Τσαλίλης, Πουτακίδης, Μπόφτσης, Δάσης, Μισαηλίδης, Γραμματικός, Τσέλιος Α.


Φίλιππος Μελίκης – Μακροχώρι  ΑΝΑΒΟΛΗ

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Γαβρά

Συνθέσεις (αρχικές)

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Τσιλίκας, Παρσόπουλος, Ντόβας, Τεγούσης, Μάρκου, Μαμουτόπουλος, Κίτσα, Κακαγιάννης, Μουρίζι

Μακροχώρι : Θεοδοσιάδης, Δημητριάδης, Ηλιάδας, Τσιάμπας Κ., Δαλήγγαρος, Τσακαλίδης, Πίκος, Βοργιατζίδης, Λιλιόπουλος, Ψάλτης Ν., Τσιάμπας Τ.

δείτε φωτογραφίες :


Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Μ.Αλεξ.Τρικάλων  0-1 (5′ Ανδρίτσος)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου Γ. και Βαλκάνο

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Χειμώνας, Δάμτσιος, Σερασκιέρης, Εμμανουηλίδης (82′ Τσιλώνης), Ντόβας, Χασιώτης, Μοτσιόπουλος (76′ Σουλιώτης Α.), Γουτζιλίκας, Χατζής, Χατζηκυριακίδης (66′ Κώτελης), Ρηγόπουλος

Μ.Αλεξ.Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Μηνούδης Χ. (86′ Χατζόπουλος), Παπαδόπουλος Ε. (77′ Αθανασιάδης), Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης, Σωτηράκης, Αναδόλου (90′ Παπαδόπουλος Α.), Ανδρίτσος, Παρσόπουλος (65′ Ζησιόπουλος), Λίτσι


ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Κοπανού  3-3 (17′ Κουλιανίδης, 62′ Δημητρούσης, 78′ Κοτσογιαννίδης / 13′-24′ Παρθενόπουλος, 44′ αυτογκόλ)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Τράντο

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Πίτος, Λύτης, Δελητζάκης, Πανάγος, Κοτσογιαννίδης, Αμπαρλής (46′ Μπάμπος), Πετρίδης (59′ Κατσιγιαννόπουλος), Κουλιανίδης, Ίντος, Δημητρούσης

ΓΑΣ Κοπανού : Κασαπίδης, Κωνσταντινίδης (64′ Οικονόμου Χ.), Πρόιος Δ., Χαραλαμπίδης, Πρόιος Χ. (75′ Πασλαμούσκας), Τζιβάρας, Μπούφι, Οικονόμου Α., Ηλίας (88′ Ορμανίδης Σ.), Σπανός, Παρθενόπουλος

δείτε φωτογραφίες :


Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νάουσας  3-1 (38′-74′ Ντέλλας, 41′ Τσόπτσης / 78′ Μπράτσης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Βοτάρης (75′ Αλμαλιώτης), Μιχαηλίδης, Μουζάκι, Γκάνιος (78′ Αδαμίδης Δ.), Καρυπίδης, Λούρης (70′ Σγούρος), Τσόπτσης, Αναστασιάδης, Δήμου, Ντέλλας

Αχιλλέας Νάουσας :  Κερμανίδης, Σαμαράς (80′ Ρώσσιος), Στογιάννος Ρ. (46′ Δημητρίου), Μάραντης, Βακαλίδης, Μπράτσης, Ταχυδρομίδης, Σαξώνης, Κακούδης, Τασιώνας (46′ Μίσκος), Παπατάνος


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιοχωρίου  4-2 (8′-47′ Πέτκος, 21′ Κούκλας Χ., 79′ Αργυρόπουλος / 11′ Αρβανίτης, 71′ Μουχτάρης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κατεριάδης, με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή Χ. και Δεμερτζή Ν. από την Πέλλα

Αποβολή : Παντόπουλος (71′)

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κούκλας Α., Κίτσας Ε., Λαδάς, Μπουκλάς Α., Κίτσας Ν., Χαρισούδης, Κούκλας Χ. (69′ Πιπιλιάρης), Πέτκος, Αργυρόπουλος (82′ Αραμπατζής), Βουλγαρόπουλος (46′ Κούκλας Π.)

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος, Παντόπουλος, Νικολόπουλος, Μουχτάρης, Μπακιρτζής, Μιχαηλίδης Π., Χατζόπουλος, Μητσιώτης (62′ Ματράκας), Αρβανίτης (32′ λ.τ. Πιστικίδης), Σκρέτα


Βαθμολογία 

Β
1 ΓΑΣ Ροδοχωρίου 39
2 ΦΑΣ Νάουσα 37
3 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 37
4 Αγρ.Αστ.Πλατέος 34
5 Μ.Αλεξ.Τρικάλων 34
6 ΓΑΣ Κοπανού 24
7 Κεραυνός Επισκοπής 21
8 ΑΕ Χαρίεσσας 20
9 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 18
10 Άρης Παλαιοχωρίου 16
11 Αχιλλέας Ν.Στράντζας 15
12 Μακροχώρι 13
13 ΑΟ Μαρίνας 10
14 Εθνικός Κλειδιού 9
15 Φίλιππος Μελίκης 8
16 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 4

*Εθνικός Κλειδιού, ΑΟ Μαρίνας, Φίλιππος Μελίκης και Μακροχώρι έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Σκόρερς

Αργυρόπουλος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 19
Καραντουλαμάς Αγρ.Αστ.Πλατέος 17
Παρσόπουλος Μ.Αλεξ.Τρικάλων 15
Μουρουζίδης ΓΑΣ Ροδοχωρίου 14
Ντέλλας Κεραυνός Επισκοπής 12
Μπρέγκου ΓΑΣ Ροδοχωρίου 10
Ανδρίτσος Μελίκη/Τρίκαλα 8
Μπράτσης Αχιλλέας Ν.Στράντζας 8
Παρθενόπουλος ΓΑΣ Κοπανού 8
Δασκαλάκης ΦΑΣ Νάουσα 7
Λίτσι Μ.Αλεξ.Τρικάλων 7

Επόμενη αγωνιστική (16η, 26/1/2019)

ΦΑΣ Νάουσα – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Εθνικός Κλειδίου

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Φίλιππος Μελίκης

ΑΟ Μαρίνας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Μακροχώρι – ΑΕ Χαρίεσσας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Κεραυνός Επισκοπής

ΓΑΣ Κοπανού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Άρης Παλαιοχωρίου – Αχιλλέας Νέας Στράντζας Νάουσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected