Super League 1

“Κακή” ισοπαλία για Απόλλωνα και Λεβαδειακό

Απόλλων και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Ριζούπολη, με τους γηπεδούς να μην κερδίζουν σε έναν ακόμα «τελικό» και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Γίνεται σε ένα ματς οποιουδήποτε ομαδικού αθλήματος να… χάσουν και οι δύο ομάδες; Μάλλον ναι, καθώς Απόλλων και Λεβαδειακός έμειναν απόψε στο 0-0 και το τελικό αποτέλεσμα δεν «έκανε» σε κανέναν τους. Θεωρητικά αμφότεροι δεν έχουν ακόμη υποβιβαστεί, αλλά ουσιαστικά οι μεν γηπεδούχοι έπαιζαν ίσως το τελευταίο τους χαρτί, οι δε φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη θα έμπαιναν για τα καλά στη «μάχη» της παραμονής. Ομως η «μπίλια» έκανε στην ισοπαλία και το μέλλον προβάλει… δυσοίωνο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε με 4-2-3-1, καθώς ο Βάσιτς ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Γκίνο, Λούκιτς, Κύργιας και Οριουέλα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Ντ’ Ούρσο και Κονέ στον άξονα, οι Ακόστα, Ντεφεντερίκο στα άκρα, ο Μπεντινέλι οργανωτής και ο Ναζλίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Βοιωτοί είχαν ανάλογη διάταξη, καθώς ο Μπάγιτς βρίσκονταν στο τέρμα, οι Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ανγκουά και Ντιόγκο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, ο Ζησόπουλος «ανέβηκε» στα χαφ και ήταν στο πλευρό του Μητρόπουλου, ο Στανόγεβιτς είχε ρόλο «κουμανταδόρου», οι Γιακουμάκης, Σαβαντογκό ξεκίνησαν στα «φτερά» και ο Ιωαννίδης προωθημένος.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Γκίνο, Κύργιας, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Ντούρσο, Μπετινέλι, Ακόστα (83′ Βάρκας), Ντεφεντερίκο, Ναζλίδης (54′ Ελ Χελβέ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Πέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Ντιόγκο (80′ λ. τρ. Παντελιάδης), Αντιλεού, Ανγκουά, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (69′ λ.τρ. Ζησόπουλος), Μητρόπουλος, Στανόγεβιτς (83′ Στανόγεβιτς), Σαβαντογκό, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected