Κατηγορίες
Αθλήματα

Πέρασε από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη με 26-20 πήρε ο ΠΑΟΚ στη Βέροια απέναντι στον μαχητικό Φίλιππο που παραλίγο να βάλει δύσκολα στον Δικέφαλο.

Με τον Αλέξη Παπαβασίλη στον πάγκο λόγω του θανάτου της αδερφής του προπονητή του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρεκίδη, ο Δικέφαλος στο πρώτο τέταρτο του αγώνα είχε πάρει ένα προβάδισμα που έβαζε τις βάσεις της σημερινής του νίκης. Όπως αναφέρει το e-handball.gr, ο Φίλιππος βρήκε τις απαντήσεις κι έτσι κατάφερε να πλησιάσει στα δύο γκολ και να παραμείνει κοντά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και πάλι τις λύσεις επιθετικά και ανέβασαν ξανά την διαφορά στα πέντε τέρματα όμως οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τα ψυχικά αποθέματα να μειώσουν ξανά. Στις κρίσιμες επιθέσεις όμως, ο Φίλιππος δεν φάνηκε να έχει το καθαρό μυαλό για να τελειώσει τις φάσεις και ο ΠΑΟΚ που παρέμεινε ψύχραιμος στα τελευταία λεπτά βρήκε τα γκολ που χρειαζόταν για να μεγαλώσει ξανά τη διαφορά και να σβήσει κάθε ελπίδα του Φιλίππου.

Όλη η συντακτική ομάδα του e-handball.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον τεχνικό του ΠΑΟΚ Στέλιο Σεϊρεκίδη για τον χαμό της αδερφής του.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΑΟΚ 20-26

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-5, 3-8, 7-9, 9-11, 10-14 (ημχ.) 12-15, 14-16, 16-19, 17-22, 18-24, 20-26

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Ευθύμης Πιπελίδης): Πόποβιτς, Τζίμπουλος, Παντελίδης 4, Χατζημασούρας, Λιακόπουλος, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης, Τριανταφυλλίδης 1, Κωστακίδης 7, Αποστολίδης 3, Κουκουτσίδης 2, Δάσκαλος 2, Κορωνάς, Φιλόσογλου, Παπαδόπουλος 1, Τζωρτζίνης.

ΠΑΟΚ (Αλέξης Παπαβασίλης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 8, Καραγκιοζόπουλος, Τσεσμετζίδης 2, Κοκώνης 6, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Νικολαΐδης 3, Κωστακίδης 3, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Ελεζούα, Κυπραίος 1, Δελιάς, Γιόσμου.

Διαιτητές: Λινάρδος-Νικολαΐδης, Δίλεπτα: 1/2, Πέναλτι: 3/4-3/5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected