Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Δια πυρός και σιδήρου” η Λίβερπουλ, συνεχίζει το…τρένο της Γιουνάιτεντ (vid)

Η άμυνα της Πάλας και ο Σπερόνι έκαναν δώρα, ο Σαλάχ και οι Κόκκινοι τα εκμεταλλεύθηκαν και η Λίβερπουλ με το 4-3 βρέθηκε στο +7 από τη Σίτι!

Η Λίβερπουλ δέχθηκε για πρώτη φορά φέτος στο Ανφιλντ δυο γκολ για την Premier League, δεν έπεισε ανασταλτικά, αλλά τα… δώρα της Πάλας ήταν πολλά, πάρα πολλά και οι Κόκκινοι δεν τα αρνήθηκαν.

Οι Reds επικράτησαν 4-3 των Λονδρέζων, βρέθηκαν στο +7 από τη Σίτι (με ματς περισσότερο), ενώ ο Σαλάχ έφτασε τα 50 στη διοργάνωση.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Μίλνερ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο (87′ Λαλάνα), Κεϊτά (72′ Σακίρι), Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουάν-Μπισάκα, Τόμκινς, Σακό, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ (78′ Σλουπ), Μιλιβόγεβιτς, ΜακΆρθουρ (81′ Μέγερ), Τάουνσεντ, Ζαχά, Τζόρνταν Αγιού (81′ Γουίκαμ)

Με άνεση παρά τα όσα μπορεί να δείχνει το τελικό 2-1, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μπράιτον κάνοντας το 7 στα 7 σε όλες τις διοργανώσεις από την ημέρα που ανέλαβε ο Σόλσκιερ!

Πιο δυνατά από ποτέ οι «κόκκινοι διάβολοι» για την 4άδα.

Η Γιουνάιτεντ είναι ξανά αυτή που πρέπει όταν απλά καλείται να πάρει παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που δεν θα έπρεπε καν να σκεφτεί ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε διαφορετικό. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε το 7 στα 7 μετά και την αναμέτρηση με τη Μπράιτον, κόντρα στην οποία ο Πογκμπά ισοφάρισε την κορυφαία επίδοσή του στο σκοράρισμα σε μια σεζόν με τα 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα 8 στο πρωτάθλημα και τα 5 στα 7 ματς του Σόλσκιερ, όταν στο 27′ από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ.

Στο 42′ ήρθε και το 2-0 από εκπληκτική ατομική ενέργεια και δεξί φαλτσαριστό σουτ του Ράσφορντ στην 150η εμφάνισή του με την ομάδα, όντας μάλιστα ο νεότερος ever (21 ετών και 80 ημερών) που σκοράρει σε τέσσερα σερί ματς πρωταθλήματος. Όλα πλέον κινούνται με… μεγαλύτερη ταχύτητα και με περισσότερη αποτελεσματικότητα για τη Γιουνάιτεντ στη μετά – Μουρίνιο εποχή, με το 7/7 να έρχεται με το τελικό 2-1, αφού στο 72′ ο Γκρος βρήκε χώρο για να κατεβάσει όμορφα μια μπαλιά και να σουτάρει δυνατά για να νικήσει τον Ντε Χέα και απλά να μειώσει για τους «γλάρους».

Συνθέσεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Τζόουνς, Λίντελοφ, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Λίνγκαρντ (75′ Μάτα), Πογκμπά, Μαρσιάλ (82′ Λουκακού), Ράσφορντ

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Μπάτον, Μοντόγια, Ντάφι, Ντανκ, Μπονγκ, Γκρος (82′ Καγιάλ), Στέφενς, Πρέπερ, Μαρτς (61′ Νόκαερτ), Λοκάντια, Μάρεϊ (61′ Αντόνε)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected