Κατηγορίες
Αθλήματα

Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία!

Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς την Τρίτη, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut για την προημιτελική φάση του Australian Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Όπως αναφέρει το tennisnews.gr, ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Bautista Agut θα είναι αυτός που θα ανοίξει την προημιτελική φάση σε άνδρες και γυναίκες, καθώς θα αρχίσει στις 03:30 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Μετά την απίθανη χθεσινή εμφάνισή του, ο Στέφανος έγινε ο πρώτος παίκτης που κέρδισε τον Roger Federer στη Μελβούρνη από το 2016. Τώρα καλείται να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και να τα βάλει με έναν πολύ δυνατό και σταθερό τενίστα, που διανύει τρομερή χρονιά μέχρι στιγμής.

Ο λόγος για τον Bautista Agut, που μετράει 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο 2019! Ο Ισπανός έχει πετύχει μάλιστα νίκες εις βάρος των Novak Djokovic (στη Ντόχα), Tomas Berdych (Ντόχα), Andy Murray (Μελβούρνη), Karen Khachanov (Μελβούρνη) και Marin Cilic (Μελβούρνη).

Μετά τον αγώνα του Στέφανου και σίγουρα όχι πριν τις 05:30 το πρωί, θα αρχίσει η αναμέτρηση της Anastasia Pavlyuchenkova με την Danielle Collins. Στις 10:00 το πρωί, η Petra Kvitova θα αναμετρηθεί με την Ashleigh Barty, ενώ στις 12:00 περίπου ο 21χρονος Frances Tiafoe θα παίξει με τον Rafael Nadal. Ο νικητής αυτού του αγώνα, θα είναι και ο αντίπαλος του νικητή του αγώνα του Στέφανου, στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (22/01):

Rod Laver Arena:
03:30 Roberto Bautista Agut (22) v. Stefanos Tsitsipas (14) Eurosport 1
05:30 Anastasia Pavlyuchenkova v. Danielle Collins Eurosport 1
10:00 Petra Kvitova (8) v. Ashleigh Barty (15) Eurosport 1
12:00 Frances Tiafoe v. Rafael Nadal (2) Eurosport 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected