Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 8ος όμιλος] Πάμισος – ΑΟ Κατασταρίου 2-1 (photos+vid+βαθμολογία)

Με τον Βασίλη Αλεβίζο να κάνει το ματς της ζωής του, ο Πάμισος έκανε το μεγάλο “μπαμ” στο κλείσιμο της 15ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “πράσινοι” της Μεσσήνης πέτυχαν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους στην σεζόν επικρατώντας 2-1 του Κατασταρίου και έδειξαν πως δεν καταθέτουν τα όπλα και θα παλέψουν με όσες δυνάμεις έχουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή, ο οποίος λόγω τιμωρίας παρακολούθησε το ματς απο την κερκίδα, είχε κορυφαίο και σκόρερ των δύο τερμάτων τον έμπειρο Αλεβίζο που μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα την ανέβασαν επίπεδο αγωνιστικά.

Το Καταστάρι από την άλλη, παρουσιάστηκε αγνώριστο και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική του θέση (4η). Η ομάδα της Ζακύνθου μετρούσε 8 ματς αήττητη (τελευταία ήττα ήταν από την Καλαμάτα τον Οκτώβρη), αλλά το σερί σταμάτησε στο λασπωμένο τερέν του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης απέναντι σε μια ομάδα που είχε πάθος και μπήκε στο γήπεδο να διεκδικήσει.

το φιλμ του αγώνα στο sport365.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Πάμισος Μεσσήνης : Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Νινιός, Φιλόπουλος, Αλεβίζος, Μωράκης, Βλάχος (72’ Μάραντος), Παπαδόπουλος (91’ Γεωργουδιός), Κοντομανωλόπουλος (78’ Μανιατέας), Ηλιόπουλος, Χελάς.

ΑΟ Κατασταρίου : Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Κουρέλας, Καρβούνης, Τηλιόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπριλάκης, Κορφιάτης (62’ Μαρίνος), Μεζίνι, Κάρδαρης, Μαρούδας

Βαθμολογία

Β
1 Καλαμάτα 39
2 Παναργειακός 36
3 Ασπρόπυργος 35
4 ΑΟ Κατασταρίου 25
5 ΑΕ Πελλάνας 25
6 ΑΕ Ερμιονίδας 23
7 ΑΟ Υπάτου 18
8 Μανδραϊκός 17
9 Αστέρας Βλαχιώτη 17
10 Αμβρυσσέας Διστόμου 17
11 Παναρκαδικός 15
12 Ένωση Λέρνας 12
13 Πάμισος Μεσσήνης 7
14 ΑΟ Εικοσιμίας 1
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected