Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαία κίνηση του Φωκικού με Καραγκούνη!

Κάθε δυνατή προσπάθεια για ενίσχυση πραγματοποιεί ο Φωκικός, ώστε να δώσει τη μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι πρωταθλητές Φωκίδας ανακοίνωσαν πριν λίγο την απόκτηση του Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Αμαλιάδας, εκεί όπου αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2018.

Γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1995 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, στον οποίο αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα, φθάνοντας μέχρι και την Κ17. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στην Καλλιθέα, το 2011, αγωνιζόμενος στην ομάδα Κ20.

Το 2014, μετακινήθηκε στην Ελλάδα Ποντίων, ομάδα Α΄τοπικού, όπου είχε 13 συμμετοχές και 3 ασίστ, για να φύγει και να πάει στη Θύελλα Μοσσχάτου, Β΄τοπικό Πειραιά, έχοντας έξι γκολ και μια ασίστ μέχρι τον Δεκέμβρη του 2016.

Ακολούθησε η μετακίνησή του στις Βρασιές, Α΄τοπικό Αρκαδίας, όπου είχε 10 συμμετοχές, 5 γκολ, 2 ασίστ. Επόμενος σταθμός του το Λεωνίδιο πέρυσι, όπου έπαιξε τέσσερα παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική, πριν φύγει και πάει στον Εθνικό Φιλιππιάδας, όπου έκανε 17 συμμετοχές και μια ασίστ, καθώς και τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Φωκικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Καραγκούνη.

Ο Θανάσης αγωνιζόταν στον Εθνικό Φιλιππιάδας (Γ’ Εθνικη) και στον Αστέρα Αμαλιάδας (Γ’ Εθνική).

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε να κατακτήσει όλους τους στόχους του προσωπικούς και συλλογικούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected