Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ήταν να μη μπει ο Μέσι στο γήπεδο… (vid)

Ο Αργεντινός legend ήταν στον πάγκο μέχρι το 64′ και η Λεγανές κρατούσε το 1-1 στο «Καμπ Νόου», αλλά μόλις πέρασε στο ματς, καθάρισε με δικές του ενέργειες και γκολ το 3-1 για την Μπαρτσελόνα.

Η κάμερα τον αναζητούσε. Δεν είναι συνηθισμένο να είναι υγιής και να μην παίζει στο πρωτάθλημα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να ξεκουράσει τον Λιονέλ Μέσι, αλλά η Μπαρτσελόνα έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο εξαρτημένη είναι από τον ηγέτη της. Στο 64′ έπρεπε πλέον να μπει στο ματς.

Η Λεγανές είχε ισοφαρίσει και οι Μπλαουγκράνα ζορίζονταν. Τους ξεμπλόκαρε όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που έφτιαξε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, έβαλε το τρίτο και κλείδωσε το τρίποντο (3-1).

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Βερμάλεν, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Αλενιά (64′ Μέσι), Αρτούρ (64′ Ράκιτιτς), Ντεμπελέ (67′ Μάλκομ), Κουτίνιο, Λουίς Σουάρες

Λεγανές (Μαουρίτσο Πελεγκρίνο): Κουέγιαρ, Ομερούο, Σιόβας, Ταρίν, Ρέθιο, Βέσγα (86′ Εράσο), Νιόμ, Σίλβα, Οσκαρ (86′ Ελ Ζαρ), Εν Νεσίρι, Μπρέγουεϊτ (78′ Σάντος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected