Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

“Πενταρέ” του ΠΑΟΚ και άνετη πρόκριση. Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ διά περιπάτου στους 8 του Κυπέλλου. Η γκολάρα του Μίσιτς στο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν το… κερασάκι στο 5-0 με το οποίο ο Δικέφαλος «τιμώρησε» την Παναχαϊκή για την μία και μοναδική ήττα που έχει στη σεζόν στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις!

Ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του, καθώς δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τον πρώτο αγώνα στην Πάτρα και να περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παράταξε μια ενδεκάδα με πέντε μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές. Φουλ επίθεση! Με τον Ομάρ Ελ Καντουρί σε ρόλο «οκτώ», δίπλα στον Εβγέν Σάχοφ, που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με το «Δικέφαλο», τον Τσούμπα Άκπομ ξανά στην κορυφή της επίθεσης και την γνωστή τετράδα στα μετόπισθεν των «ασπρόμαυρων», με τον Λέο Μάτος να επιστρέφει στο δεξιό άκρο της άμυνας, επαναφέροντας τον Αντρέ Βιεϊρίνια στα αριστερά.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (68’ Λύρατζης), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Σάκχοφ, Καντουρί (74’ Καρέλης), Μπίσεσβαρ (58’ Μίσιτς), Λημνιός, Ζαμπά, Ακπόμ.

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Παπατόλιος (58’ Μυστακόπουλος), Ελευθεριάδης (53’ Μαυρίας), Πλέγας, Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (75’ Μασούρας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected