Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Επιτέλους δράση σε Β και Γ Ερασιτεχνική στην ΕΠΣ Ημαθίας (pregame)

Έπειτα από περίπου 6 εβδομάδες, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ημαθίας, επιστρέφει στη δράση!

Αν και είναι εύλογο να βρίσκονται σε ιδιαίτερη κατάσταση μετά από τόσο μεγάλη απραξία, εντούτοις οφείλουν να ανασυνταχθούν καθώς έρχονται συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια, με αποκορύφωμα τα play off και τα play out στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Στον 1ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής, ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με πρωταθλητή χειμώνα τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, που έχει πάρει μια διαφορά 5 βαθμών από τους Ολυμπιακό Λουτρού και ΠΑΟ Παλατίτσια, που ακολουθούν στις δύο επόμενες θέσεις.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Δρένου έχει δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον ενισχυμένο στις μεταγραφές, Ατρόμητο Διαβατού ο οποίος μάλιστα (αν και αρκετά πίσω χρονικά) προέρχεται από ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Όσον αφορά τους “ερυθρόλευκους”, με νέο προπονητή πλέον τον Γιώργο Θαγκόπουλο αντί του αποχωρήσαντα Σάκη Παγγούρα, μεταβαίνει στον Σταυρό για να αντιμετωπίσει την πέμπτη της βαθμολογίας, Θύελλα. Από τους “πράσινους” προέρχεται η μία από τις δύο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό και μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για τον ΠΑΟ Παλατίτσια, η επιστροφή στη δράση περιλαμβάνει εντός έδρας παιχνίδι και συγκεκριμένα με τον πάντα επικίνδυνο Απόλλωνα Λυκογιάννης ενώ η ΑΕ Σχοινά, που προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ κατά τη μεταγραφική περίοδο, υποδέχεται στην έδρα της τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Τέλος στο Νησέλι, ο τοπικός Αλιάκμων θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ Καμποχωρίου, με τις δύο ομάδες να συναντώνται για τρίτη φορά φέτος μετά και το ματς Κυπέλλου για τον 1ο γύρο του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο : 

ΑΕ Σχοινά – Δόξα Λιανοβεργίου

Θύελλα Σταυρού – Ολυμπιακός Λουτρού

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΠΑΟ Παλατίτσια – Απόλλων Λυκογιάννης

Αλιάκμων Νησελίου – ΑΕΚ Καμποχωρίου

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Στον 2ο όμιλο έχει επίσης ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, αν και υπάρχει ακόμη…μιάμιση εκκρεμότητα με το εξ αναβολής παιχνίδι του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με τη Θύελλα Στενημάχου και το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού Νάουσας με τον Εθνικό Ράχης, που είχε διακοπεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχτηκε η ΑΕΠ Βέροιας, που αύριο δεν αγωνίζεται καθώς είναι προγραμματισμένο το ρεπό της και έτσι, ΠΑΣ Λευκαδίων (υποδέχεται τη Θύελλα Στενημάχου) και Αστέρας Τριποτάμου (μεταβαίνει στη Ραχιά) έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά.

Ο τέταρτος της βαθμολογίας Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται στον Άγιο Γεώργιο ενώ στην Πατρίδα, η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον ενισχυμένο στις μεταγραφές, ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο : 

ΑΣ Πατρίδας – ΑΣ Γιαννακοχωρίου

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ολυμπιακός Νάουσας

Λευκάδια – Θύελλα Στενημάχου

Εθνικός Ράχης – Αστέρας Τριποτάμου

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ελπίδα Μονοσπίτων  3-0 α.α.

Ρεπό : ΑΕΠ Βέροιας

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Εκκίνηση έχουμε όμως και στο πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής, αλλά μόνο στον 2ο όμιλο και συγκεκριμένα για την 7η και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου.

Ο νεοσύστατος Άχθος Αρούρης έχει αναδειχτεί και μαθηματικά πρωταθλητής χειμώνα, ωστόσο αύριο δεν αγωνίζεται καθώς έχει το προγραμματισμένο ρεπό του. Η δεύτερη της βαθμολογίας, Δόξα Νάουσας έχει την ευκαιρία να μειώσει στον έναν βαθμό, εφόσον βεβαίως επικρατήσει του πάντα επικίνδυνου Μακεδονικού Ρόδακα, ενώ ο τρίτος της βαθμολογίας, Ερμής Τριλόφου θα μεταβεί στην Επισκοπή για να αντιμετωπίσει τον ουραγό, Φίλιππο Πολλών Νερών.

Τέλος στο Ζερβοχώρι, ο Άτλας θα υποδεχτεί την Παλασίδειο Ακαδημία, στο ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (ώρα έναρξης 10.30) :

Δόξα Νάουσας – Μακεδονικός Ρόδακα

Φίλιππος Πολλών Νερών – Ερμής Τριλόφου

Άτλας Ζερβοχωρίου – Παλασίδειος Ακαδημία

Ρεπό : Άχθος Αρούρης

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected