Κατηγορίες
Super League 1

Συνεχίζει το σερί η ΑΕΚ, πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη (βαθμολογία)

Με τον Μάνταλο να βρίσκει για πέμπτη φορά δίχτυα απέναντι στον Πανιώνιο (χέρι στο κοντρόλ πριν το γκολ), η ΑΕΚ έβαλε τα θεμέλια για το τελικό 2-0 της Νέας Σμύρνης, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία!

Έστω και με μπόλικο άγχος και παίζοντας με την φωτιά, η ΑΕΚ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας τον Πανιώνιο με 2-0.

Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε το δώρο του διαιτητή και αφού προηγήθηκε με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, στη συνέχεια προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα δίνοντας την δυνατότητα στον Πανιώνιο να μείνει ζωντανός στο ματς και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το γκολ και την ισοφάριση.

Αυτό που μετράει είναι η νίκη και η ΑΕΚ πήρε την τρίτη σερί νίκη κόντρα σε έναν αξιόμαχο Πανιώνιο ο οποίος το πάλεψε όσο πήγαινε και η εικόνα του παιχνιδιού του να τον αδικεί.

Παρόλα αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα με τους «κυανέρυθρους» να γνωρίζουν την ήττα και να παραμένουν κοντά στις θέσεις με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπανανά (65′ Καμαρά), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Σίντι Αλί (77′ Τσιλούλης), Κούρντι, Κόρμπος, Κεϊτά (39′ Μανθάτης), Ντουρμισάι.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Μπακασέτας (81′ Μπογιέ), Αλεφ, Μάνταλος, Χουλτ, Κλωναρίδης (61′ Κρίστιτσιτς), Πόνσε.

Βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 44
2 Ολυμπιακός 36
3 ΑΕΚ 33
4 Ατρόμητος 29
5 Ξάνθη 24
6 Παναιτωλικός 23
7 Παναθηναϊκός 23
8 Άρης 23
9 ΑΕΛ 19
10 Πανιώνιος 19
11 Αστέρας Τρίπολης 18
12 ΠΑΣ Γιάννινα 17
13 ΟΦΗ 15
14 Λαμία 14
15 Λεβαδειακός 9
16 Απόλλων Σμύρνης 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected