Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνελήφθη ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για πρόκληση φθοράς στα αποδυτήρια!

Το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Νέστο Χρυσούπολης έχει και έντονο τρίτο ημίχρονο, μετά την επικράτηση των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις με το τέρμα που πέτυχε ο Ανδρέας Μκρτσιάν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται και στο φύλλο αγώνα από τον Δραμινό διαιτητή της αναμέτρησης Πουλικίδη, προκλήθηκε έντονο επεισόδιο στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς με αποτέλεσμα μάλιστα πάνω στον εκνευρισμό του, παίκτης των γηπεδούχων να σπάσει με το χέρι του το τζάμι του παραθύρου στα αποδυτήρια των διαιτητών, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Όπως αναφέρει το thrakisports, το γεγονός έγινε αντιληπτό από την αστυνομική δύναμη που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει επ’ αυτοφώρω σύλληψη του ποδοσφαιριστή για παραβίαση του αθλητικού νόμου σε σχέση με βίαιες συμπεριφορές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Το γεγονός της σύλληψης έγινε και επισήμως γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

“Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Συνελήφθη την 27-1-2019 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 30χρονος ημεδαπός, διότι, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα, έθραυσε υαλοπίνακα παραθύρου των αποδυτηρίων των διαιτητών, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι άνθρωποι του Εθνικού έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία των Πουλικίδη, Κουβελάκη (Δράμας), Εμπλιούκ (Ξάνθης). Όπως υποστηρίζουν, δεν υπήρχε φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα, από την οποία προήλθε το γκολ του Μκρτσιαν.

Κυρίως όμως, οι άνθρωποι του Εθνικού υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής προσπαθούσε με συνεχόμενα σφυρίγματα να βάλει την ομάδα της Αλεξανδρούπολης σε θέση άμυνας, ενώ τονίζουν ότι οι παίκτες τους δέχθηκαν συνολικά 10 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα (στα μισά του β’ ημιχρόνου ο αρχηγός Δορουγιδένης).

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Εθνικού χωρίς να δικαιολογούν βίαιες συμπεριφορές, τονίζουν ότι το περιστατικό για το οποίο επήλθε η σύλληψη δεν ήταν τόσο μεγάλης σημασίας ώστε να δοθεί τέτοια έκταση. Ωστόσο πέραν του ποινικού σκέλους, καταγράφεται λεπτομερώς και στο φύλλο αγώνα που ήδη έχει σταλεί στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να αναμένεται βαρύτατη τιμωρία του Εθνικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected