Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πήρε και Γκιουλέκα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που ανακοίνωσε σήμερα (τρία 24ωρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου) την απόκτηση του Γιάννη Γκιουλέκα.

Μετά τους Κοσμά Ευθυμίου, Δημήτρη Ευαγγελόπουλο, Θοδωρή Πέτγαζλη, Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο και Χρήστο Γαβριηλίδη (ο οποίος δεν ανακοινώθηκε επίσημα αλλά έχει ήδη αγωνιστεί κανονικά στα προηγούμενα ματς), οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν και τον 19χρονο (04/07/1999) μεσοαμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Με τους “κιτρινόμαυρους” είχε φέτος 15 συμμετοχές (1288 λεπτά) και ένα γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Μακροχώρι, όπου έπαιξε σε 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο.

Παλαιότερα θήτευσε στην ομάδα της Αλεξάνδρειας, ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας τον Ιωάννη Γκιουλέκα.

Ο πρόεδρος κ, Ανδρέας Καλαϊτζίδης και η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Γκιουλέκα από την ομάδα τού Άρη Παλαιοχωρίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Το βιογραφικό του Ιωάννη Γκιουλέκα :

γεν.04/Ιουλίου/1999
Θέση: Μεσοαμυντικός
Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αλεξάνδρεια,μΜακροχώρι και πρόσφατα στον Άρη Παλαιοχωρίου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected