Κατηγορίες
Basket

Τίτλοι τέλους με Λάσμε

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Στεφάν Λάσμε, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Η δεύτερη θητεία του 36άχρονου σέντερ στους «πρασίνους» έμελλε να τερματιστεί πρόωρα. Ο Γκαμποζένος υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν 2018-2019, την οποία όμως δεν έμελλε να ολοκληρώσει, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ανακοινώνει τη Δευτέρα (28/01) την αποδέσμευσή του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Στεφάν Λάσμε. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Όπως αναφέρει το basketa.gr, πρόλαβε να αγωνιστεί σε δεκαοκτώ παιχνίδια Ευρωλίγκας, έχοντας κατά μέσο όρο 5,1π. και 2,8 ριμπάουντ σε 16.10’, ενώ έμεινε εκτός αποστολής στο πρόσφατο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το Ρικ Πιτίνο να δείχνει να μην τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Στην Basket League συμμετείχε σε έντεκα αναμετρήσεις, με μ.ό. 6,8π. και 4,5 ριμπάουντ σε 15.53’.

Την ώρα της ανακοίνωσης της κοινής συναινέσει λύσης της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό ο Στεφάν Λάσμε έτυχε να ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με τον υπέρηχο του τρίτου παιδιού του.

 

View this post on Instagram

 

#firstselfie with ❤️

A post shared by Stephane Lasme (@gabonbeast) on

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected