Basket - Γενικά

Οριστική η πρόκριση του Προμηθέα Πάτρας στην επόμενη φάση του Champions League!

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (30/1) τη Νεπτούνας στην Πάτρα, αλλά μπορεί ήδη να πανηγυρίζει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Στην παρθενική της συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση, η ομάδα του Μάκη Γιατρά εξαργυρώνει την εξαιρετική της πορεία με την πρόκριση στα νοκ άουτ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και στις αναμετρήσεις με Νεπτούνας και Βίρτους Μπολόνια.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, η νίκη της Μπεσίκτας επί της Οστάνδης ήταν το αποτέλεσμα που «σφράγισε» το εισιτήριο του Προμηθέα για την επόμενη φάση.

Σε περίπτωση τετραπλής ισοβαθμίας μεταξύ της Μπεσίκτας, του Προμηθέα, της Οστάνδης και της Νεπτούνας, τότε η ελληνική ομάδα θα πάρει το εισιτήριο μαζί με τους Τούρκους και τους Βέλγους.

Μάλιστα υπάρχει ενδεχόμενο και για τετραπλή ισοβαθμία των Πατρινών με την Μπεσίκτας, τη Νεπτούνας και τη Στρασμπούρ. Εκεί μένουν εκτός οι Γάλλοι.

Αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Προμηθέα, Οστάνδης και Νεπτούνας, τότε θα μείνουν εκτός οι Λιθουανοί.

Τέλος, αν ισοβαθμίσουν Προμηθέας, Στρασμπούρ και Νεπτούνας, εκτός συνέχειας θα μείνει η γαλλική ομάδα.

Όλα αυτά τα σενάρια βέβαια θα πάνε… περίπατο αν ο Προμηθέας κάμψει αύριο (30/1) την αντίσταση της Νεπτούνας. Τότε θα απομένει να μάθει αν θα τερματίσει στη δεύτερη ή την τρίτη θέση του ομίλου του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected