Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την παραχώρηση του Jean Luc Assubre στη Λαμία!

Με ακόμα μια μεταγραφή θα πορευτεί ως το τέλος της περιόδου η ομάδα της Φθιώτιδας, που επίσημα απέκτησε τον Ζαν Λουκ Γκμπαγιαρά Ασουμπρέ.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 26χρονος (08/08/92) Ιβοριανός μεσοεπιθετικός (σ.σ κάτω αριστερά στη φωτογραφία) αγωνίζεται στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΚ, ωστόσο εσχάτως δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Άντονι Ιραόλα και έχει τεθεί εκτός του ρόστερ που υπολογίζεται για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λάρνακας έψαξε σύλλογο για να τον δανείσει, προκειμένου να ανοίξει χώρο στο ρόστερ της για την προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή. Η Νέα Σαλαμίνα έφτασε αρκετά κοντά, όμως η Λαμία και η παρουσία του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Ζοάν Τομάς, που έκανε το ίδιο δρομολόγιο πριν λίγες εβδομάδες, έκαναν την προοπτική της Φθιώτιδας πιο ελκυστική για τον παίκτη, που μάλιστα βρίσκεται στο ΔΑΚ για να δει από κοντά την αναμέτρηση της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ασουμπρέ παίζει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι, ενώ αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ, πριν παίξει στην Μαφουμέτ και τη Γκιμνάστικ. Φέτος μέτρησε 16 συμμετοχές και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας :

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία για την παραχώρηση του Jean Luc Assubre με την μορφή δανεισμό στην Λαμία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected