Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη Πάρμα στο Τορίνο, έκανε το 3-1, 3-3! (vid)

Ο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ, αλλά τόσα πέτυχε και ο Ζερβίνιο και έτσι η Πάρμα έφυγε από το Τορίνο με βαθμό στο 93′ κόντρα στους ασόβαρους Μπιανκονέρι.

Ήταν το πρώτο ματς μετά το 2011 στο οποίο οι Μπιανκονέρι δεν είχαν διαθέσιμο κανέναν από το BBC της άμυνας, με τον Κάσερες να κάνει τρίτο ντεμπούτο και να παίρνει θέση δίπλα στον Ρουγκάνι.

Και το γεγονός ότι η Πάρμα πέτυχε τρία γκολ δείχνει ότι δεν τα πήγαν καλά, όπως και συνολικά η Γιούβε, η οποία προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 αλλά τελικά δεν νίκησε, δεχόμενη την ισοφάριση στο 93′!

H Γιουβέντους δεν πατάει καλά στο γήπεδο, κάνει την κοιλιά της λίγο πριν τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Αταλάντα με το ηχηρό 3-0, η «Μεγάλη Κυρία» δέχθηκε ξανά τρία γκολ αυτή τη φορά εντός έδρας από την Πάρμα.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr 

Συνθέσεις

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κάσερες, Σπινατσόλα, Κεντίρα (79′ Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (46′ Μπερναρντέσκι, 87′ Τσαν), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ’Αβέρσα): Σέπε, Ιακοπόνι, Μπρούνο Αλβες, Μπαστόνι, Γκαλιόλο, Κούτσκα (86′ Σπροκάτι), Σκοτσαρέλα (76′ Στούλατς), Μπαριλά, Μπιαμπιανί (57′ Σιλιγκάρντι), Ινγκλέζε, Ζερβίνιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected