Γ Εθνική / Τοπικά

Η αποστολή του ΑΣ Γιαννιτσά για το ματς με τη Νίκη Αγκαθιάς

Τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Νέο Μυλότοπο (επιλέχθηκε η συγκεκριμένα έδρα καθώς το Στάδιο της πόλης έχει επιβαρυνθεί από τις καιρικές συνθήκες) επέλεξε ο Τίμος Καβακάς.

Η ανακοίνωση της ομάδας :

«Όλα είναι έτοιμα στο στρατόπεδο του Α.Σ. Γιαννιτσά ενόψει του ντέρμπι με την Νίκη Αγκαθιάς.

Η ομάδα της Ημαθίας που είναι η μοναδική ομάδα αήττητη με 5 νίκες εκτός έδρας και 3 ισοπαλίες και 7-0 συντελεστή τερμάτων, θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα μας, που μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ήδη το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά, με 10 μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουραίου και αυτό δίνει πολλά και καλά όπλα στα ήδη υπάρχοντα, στην διάθεση του τεχνικού Τίμου Καβακά ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα.

Η ιδιαιτερότητα είναι ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου. Στο γήπεδο όπου χρησιμοποιεί η ομάδα σαν προπονητικό κέντρο, αφού το στάδιο της πόλης λόγο του καιρού είναι σε κακή κατάσταση.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Καραογλανίδης που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 20 ημέρες. Απών θα είναι και οι Ευθυμιάδης και Χουσεΐνογλου που δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους. Απών και ο Μουρίκι που έχει 4 κίτρινες κάρτες.

Στον αντίποδα επιστρέφουν ο Ζούρκος (που ήταν τιμωρημένος) και Κοτσαρίδης (τραυματίας).

Η αποστολή για τον αγώνα είναι η ακόλουθη:

Κύρου, Γιώτας, Ιορδανίδης, Πέλκας, Μπαμπαλής, Δοξάκης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης, Παντελίδης, Θεοδωρίδης, Παντεκίδης, Αθανασιάδης, Χατζηαθανασίου, Πολιανίδης,Χιντασέλι, Σέρα, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος και Μπιγκάνος.

error: Protected