Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ο Αλμωπός Αριδαίας, τέλος ο Τσαβάρι

Την απόκτηση των Ρομάριο Τσεκάι και Θανάση Λούτση ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας, που έκανε γνωστή τη λύσης της συνεργασίας του με τον 32χρονο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, Ρικάρντο Τσαβάρι.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (03/05/1998) επιθετικός με καταγωγή από την Αλβανία, που έμεινε ελεύθερος από τη Λουφτεράρι (αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2018) ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Slavoj Trebisov της Σλοβακίας, Ηρακλή Κ20, ΠΟ Τριγλίας και στην ισπανική Χέρκουλες.

Ο Θανάσης Λούτσης είναι 18 ετών (04/02/2000) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον τοπικό Εθνικό και παλαιότερα στα τμήματα υποδομής της Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Αλμωπός Αριδαίας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Ρικάρντο Τσαβάρι. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η ποδοσφαιρική ομάδα θα ήθελαν να τον ευχαριστήσουν για την συνεργασία και να του ευχηθούν καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Αντίθετα, στα κυανόλευκα ντύνονται οι Ρομάριο Τσεκάι και Θανάσης Λούτσης. Ο πρώτος είναι 20χρονος Αλβανός μεσοεπιθετικός, με θητεία στην Κ20 του Ηρακλή, την Τρίγλια και μέχρι πρότινος στη Λουφτετάρι της πατρίδας του, αλλά και στην Σλαβόι Τρεμπίσοφ ομάδα της Β´κατηγορίας Σλοβακίας, όπως και στην ισπανική Χέρκουλες.

Ο Λούτσης είναι 18χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει στον κεντρικό άξονα) από τον Εθνικό Γιαννιτσών, ο οποίος απασχόλησε και άλλες ομάδες του νομού, ενώ νωρίτερα θήτευσε στα τμήματα υποδομής της Βέροιας.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected