Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Πεντάδα μεταγραφών η Νέα Γενεά Νικομήδειας, συνεχίζει ακάθεκτος ο Χρήστος Χωλόπουλος!

Πέντε μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν στο φινάλε της χειμερινής περιόδου πραγματοποίησε η Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Ο Θοδωρής Τέγος θα μπορεί από σήμερα να υπολογίζει κανονικά τους :

1. Χρήστο Χωλόπουλο : Ο 47χρονος (09/03/1971) τερματοφύλακας συνεχίζει ακάθεκτος στα ερασιτεχνικά γήπεδα και βάζει τα…γυαλιά σε πολύ νεότερους του, φτάνοντας αισίως στα 32(!) χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας. Τελευταίες του ομάδες ο ΑΣ Πατρίδας, η Ελπίδα Μονοσπίτων, η Ακαδημία Βέροιας και ο Απόλλων Λυκογιάννης.

2. Φλάβιο Ρόκο : Ο 27χρονος (28/09/1991) έμεινε ελεύθερος από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, με τον οποίο είχε φέτος 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ πέρσι είχε μια πολύ καλή σεζόν με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, αγωνιζόμενος σε 23 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, σημειώνοντας μάλιστα 8 γκολ. Παλαιότερα έπαιξε σε ΑΟ Λεβάντε, Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Ηρακλή Άσπρου, Ατρόμητο Διαβατού, Φίλιππο Μέσης, ΑΕΠ Βέροιας και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια.

3. Πέτρο Μπούγκαρτσιτς : Ο 18χρονος (05/09/2000) αποχώρησε από τον Αστέρα Τριποτάμου, όπου αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2018 (8 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), ενώ πέρσι έπαιξε σε 14 ματς με τον ΑΟ Μαρίνας στην Α2 Ερασιτεχνική και κατέκτησε τον τίτλο στον 2ο όμιλο. Τη σεζόν 2016/2017 αγωνίστηκε στην ΑΕΠ Βέροιας

4. Λέντι Μούτσα : Ο 18χρονος (02/05/2000) αμυντικός έμεινε ελεύθερος από το Μακροχώρι, όπου αγωνιζόταν από την αρχή της καριέρας του. Ο σοβαρός τραυματισμός στους χιαστούς τον άφησαν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο τώρα είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

5. Έντισον Μέτα : Ο 17χρονος τερματοφύλακας ανήκε μέχρι πρότινος στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (μία συμμετοχή πέρσι) και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ατρόμητο Διαβατού και ΜΑΣ Βεργίνας.

*τα στατιστικά στοιχεία προέρχονται από τη βάση δεδομένων της sportsDB

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected