Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α-Β-Γ Εθνική - Μεταγραφές

Με κάθε επισημότητα το σπουδαίο deal του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας με την Παρασκευή Μιχαηλίδου! (photos)

Η μεταγραφή που είχε προαναγγείλει το sportsup.gr (ΕΔΩ) και αφορούσε σε μια πολύ ποιοτική και (σαφώς) στοχευμένη επιλογή στο μεταγραφικό παζάρι για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, πήρε σάρκα και οστά!

Η Παρασκευή Μιχαηλίδου είναι το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων” και σίγουρα μία από τις πιο ηχηρές της κατηγορίας, καθώς πρόκειται για μια παίκτρια που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α Εθνική και μάλιστα με διαρκή παρουσία σε όσες ομάδες ανήκε.

Η 25χρονη (23/07/1993) αμυντικός, με κύρια χαρακτηριστικά τη δύναμη και το πάθος στο παιχνίδι της, βρέθηκε την Παρασκευή (1/2) στη Βέροια και συγκεκριμένα στην έδρα της εταιρίας “LA CUCINA”, ιδιοκτησίας του μεγάλου χορηγού της ομάδας, Αγάπιου Αναστασιάδη.

Ο νεαρός επιχειρηματίας ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διεκπεραίωση της μεταγραφής, η οποία και είχε αίσιο τέλος με την παραλαβή των απαραίτητων εγγράφων για την ένταξη της Παρασκευής Μιχαηλίδου στο ρόστερ του Αστέρα.

Η μέχρι πρότινος παίκτρια της Προοδευτικής Περάματος (πρωταθλήτρια πέρσι στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής) και επί μία τετραετία των Νεφελών Πιερίας (αντίπαλες του Αστέρα τη σεζόν 2017/2018) κατάγεται από την Κοζάνη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον τοπικό ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Ημαθίας εντάσσει στο δυναμικό της μια παίκτρια που γνωρίζει πολύ καλά τη θέση και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία της, παρά τα 25 χρόνια της.

δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected