Κατηγορίες
Super League 1

Ισόπαλο το ματς στο ΟΑΚΑ και τώρα “τελικός” για τον ΠΑΟΚ! (βαθμολογία)

Ο ΠΑΟΚ ήθελε όσο τίποτα άλλο το “διπλό” ώστε να διατηρήσει το +8 από τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε με τον Μαουρίτσιο όμως η ΑΕΚ έφερε το ματς στα ίσια με τον (ποιον άλλον;) Πόνσε. “Τελικός” για τους Θεσσαλονικείς το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Ο “δικέφαλος” βλέπει τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό να μειώνει από τους 8 στους 6 βαθμούς, αλλά η ισοπαλία που πήρε στο ΟΑΚΑ μόνο άσχημο αποτέλεσμα δεν είναι. Οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με βαθμό αν και έπαιζαν με 10 από το 32′, έβγαλαν ακόμη ένα δύσκολο ματς από το πρόγραμμα τους και μάλιστα παραμένουν αήττητοι. Όσο για την ΑΕΚ, έχασε την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο σερί νικών και έμεινε κι άλλο πίσω από τη 2η θέση.

Η ΑΕΚ το ήθελε πολύ. Για το σερί, για την αυτοπεποίθηση, για το γόητρο, για να πανηγυρίσει επιτέλους την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι. Και ο ΠΑΟΚ όμως θέλει πολύ το πρωτάθλημα και το έδειξε, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς αυτό. Στην έδρα της πρωταθλήτριας οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν νωρίς, έμειναν με 10 παίκτες επίσης νωρίς, αλλά κατάφεραν να φύγουν με αποτέλεσμα και να παραμείνουν αήττητοι, ελπίζοντας να… κάνουν τη δουλειά την επόμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει καιρός. Προς το παρόν, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να είναι ικανοποιημένη επειδή έβγαλε αλώβητη ακόμη ένα δύσκολο ματς, πείθοντας από βδομάδα σε βδομάδα ότι φέτος είναι η σεζόν της…

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (46′ Κρίστιτσιτς), Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Αλεφ (60′ Μπογέ), Μπακασέτας (87′ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάια, Πόνσε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ (64′ Μίσιτς), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (59′ Λημνιός), Ζαμπά, Ελ Καντουρί (84′ Πέλκας), Ακπομ.

Βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 51
2 Ολυμπιακός 45
3 ΑΕΚ 37
4 Ατρόμητος 33
5 Άρης 29
6 Παναθηναϊκός 28
7 Παναιτωλικός 26
8 Ξάνθη 25
9 Πανιώνιος 22
10 Αστέρας Τρίπολης 21
11 Λαμία 20
12 ΑΕΛ 20
13 ΟΦΗ 17
14 ΠΑΣ Γιάννινα 17
15 Λεβαδειακός 13
16 Απόλλων Σμύρνης 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected