Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ σήμερα στο “Cafe στο 90′”

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά για μια μέρα πρέπει να το αφήσουν στην άκρη και να συγκεντρωθούν στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μια αναμέτρηση που θα απολαύσουν σήμερα (19.00) οι φίλοι του “δικεφάλου” (και όχι μόνο), στο ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90′”!

Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο είναι στόχος για τον Δικέφαλο, καθώς φέτος θέλει να φτάσει για 3η σερί χρονιά στην κατάκτησή του και μαζί στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την πρόκριση, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για διπλά παιχνίδια και η ρεβάνς είναι στην Τούμπα. Ότι και να γίνει στο πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη, ο Δικέφαλος θα έχει τον τελευταίο λόγο στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει και στον πρώτο προημιτελικό για να πάρει και καλύτερη ψυχολογία ενόψει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για να πάει πιο άνετος στο δεύτερο παιχνίδι καθαρίζοντας από το πρώτο ματς την πρόκριση.

Οι νίκες φέρνουν νίκες και αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό ο Δικέφαλος πρέπει να κάνει σωστά στη δουλειά του στη Νέα Σμύρνη πριν υποδεχθεί τους Πειραιώτες στην έδρα του.

Ήταν σίγουρο ότι ο Λουτσέσκου θα κάνει rotation για να φρεσκάρει την ομάδα αλλά και για να ξεκουράσει παίκτες μετά την υπερπροσπάθεια του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ όπου έπαιξε για πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο. Είναι και μια ευκαιρία να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι καινούριοι της ομάδας τους οποίους χρειάζεται ο Ρουμάνος για την τελική ευθεία της σεζόν.

Θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από τους Ολιβέιρα και Ίνγκασον, θα δούμε όμως και Μίσιτς και Ενρίκε και Σφιντέρσκι, και Γιαννούλη. Ο Δικέφαλος θα παίξει και με τους έξι παίκτες που πήρε τον Ιανουάριο (τέσσερις μεταγραφές και δύο επιστροφές από δανεισμούς) συν και τον νεαρό Λύρατζη που προέρχεται από τις Ακαδημίες του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected