Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Δύσκολες εξόδους για Ηρακλή και Ερμή (πρόγραμμα 17ης αγωνιστικής)

Επτά από τα οκτώ συνολικά παιχνίδια της ημέρας διεξάγονται στις 17:00, με την αναμέτρηση του Ψυχικού με τον Ιπποκράτη να είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη για να παραμείνουν μακριά από τα playouts.

Όπως αναφέρει το basketblog, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ιωνικός Νικαίας φιλοξενείται στην Καστοριά από την τοπική ομάδα με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στην Καρδίτσα και τον Ηρακλή, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και τον «γηραιό» να θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Έξοδο όμως έχει και ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος φιλοξενείται στο κλειστό του Υμηττού από τον Αμύντα με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά playoffs.

Εύκολο φαντάζει το έργο του Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο οποίος φιλοξενείται στον Πειραιά από τον Εθνικό και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την είσοδο στα playoffs.

Ενδιαφέρον παιχνίδι είναι και αυτό ανάμεσα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου και τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη νίκη για να δώσουν τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, την ώρα που ο Τρικούπης θέλει να διευρύνει κι άλλο το σερί του.

Μάχη με φόντο τα playouts είναι αυτή ανάμεσα στον Απόλλωνα Πατρών και την Καβάλα, με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια και το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα δείξει εν πολλοίς ποιοι θα ακολουθήσουν το δρόμο του άμεσου υποβιβασμού.

Τέλος, στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει το Μαρούσι, το οποίο υποδέχεται τον Κόροιβο σε ένα παιχνίδι με επίσης άρωμα playouts.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Ψυχικού 13.00 Ψυχικό-Ιπποκράτης Κατραχούρας-Ζαχαρής-Καρακάσης (Σταύρου)
Αγ. Παύλου 17.00 Ευρώπη 87 Πευκ.-Χαρίλαος Τρικούπης Τζαφλέρης-Πιτσίλκας-Ξέρας (Παπαγεωργίου)
Δ. Διαμαντίδης 17.00 Καστοριά-Ιωνικός Ν. Παπαπέτρου-Συμεωνίδης-Τζίμα (Βόντζας)
Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Καβάλα Καλδίρης-Θεοδωρόπουλος Ρ.-Σκαλτσής (Θεοδοσόπουλος)
Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Κόροιβος Παντελίδης-Κοντίλης-Νάστος (Δούκας)
Καρδίτσα 17.00 Καρδίτσα-Ηρακλής Παναγιώτου-Βαρδάλος-Καρπάνος (Τέγα)
Π. Σαλπέας 17.00 Εθνικός-Διαγόρας Δρ. Σκούτας-Μαγκουνής-Τσάτσης (Ντίνος)
Υμηττού 17.00 Αμύντας-Ερμής Αγιάς Αναστόπουλος Α.-Μαλαμάς-Κωνσταντινίδου (Άκελ)

Η βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected