Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πέρασε από την έδρα της Ατλέτικο η Ρεάλ, σε ένα εκπληκτικό ματς! (vid)

Το ντέρμπι της Μαδρίτης σημαδεύτηκε από το VAR και την κορυφαία νίκη της Βασίλισσας στην μετά Ρονάλντο εποχή, με το 1-3 επί των Ροχιμπλάνκος να τη στέλνει στο -5 από την κορυφή.

Αυτό το ντέρμπι της Βασίλισσας ήταν το πιο περίεργο από κάθε άλλο στο παρελθόν. Εκείνο που το διαφοροποίησε, ήταν ότι η ροή του έπρεπε να διακοπεί σε τρεις περιπτώσεις, ώστε το VAR να αποφασίσει την εξέλιξη του.

Την πρώτη στήριξε Ατλέτικο, τη δεύτερη και την τρίτη Ρεάλ. Δίκαιες ή όχι οι συμβουλές του, επηρέασαν το μεγάλο ραντεβού της πρωτεύουσας, αλλά αυτό που πραγματικά έκανε τη διαφορά, ήταν ότι η Βασίλισσα διαχειρίστηκε ιδανικά τον αγώνα και έφτασε άξια στο υπέρ της 1-3.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Γκοδίν, Ερναντές, Αρίας, Σαούλ, Παρτέι, Κορέα (65′ Ρόδρι), Λεμάρ (59′ Βιτόλο), Μοράτα (71′ Κάλινιτς), Γκριεζμάν

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Ρεγκιλόν, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος (84′ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους (57′ Μπέιλ), Μπενζεμά (89′ Μαριάνο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected