Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ, το πιο σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο! (βαθμολογία)

Η Τούμπα φόρεσε τα γιορτινά της σήμερα και μέσα σε ένα ξέφρενο πάρτι που έστησαν οι 28.000 περίπου φίλοι “δικεφάλου”, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού και άνοιξε τη “ψαλίδα” στους 9 βαθμούς, που φέρνει το «Δικέφαλο» αγκαλιά με τον τίτλο ύστερα από 34 ολόκληρα χρόνια.  

Απομένουν δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε και όντας αήττητος, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να χαθεί ο τίτλος. Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Άκπομ τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσε στο τέλος ο Ποντένσε.

Συμπερασματικά θα λέγαμε πως ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της Super League και δεν είναι τυχαίο πως κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό, έμεινε αήττητος και στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και από τις 10 αγωνιστικές που απομένουν έχει τα φόντα όχι μόνο να διατηρήσει τη διαφορά αλλά και να κρατήσει το αήττητο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άλλαξε σχήμα και πρόσωπα επιμένοντας στην γνωστή συνταγή του 4-2-3-1, με τον Σάχοφ να είναι στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Μαουρίσιο. Στα μετόπισθεν η γνωστή πεντάδα των Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, ενώ μπροστά οι επιλογές ήταν οι αναμενόμενες, με τους Ζαμπά και Ελ Καντουρί στα δύο άκρα, τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Άκπομ στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά ο Μάρτινς παρέταξε τον Ολυμπιακό με Σα κάτω από τα δοκάρια, Κούτρη, Τοροσίδη, Σισέ και Βούκοβιτς στην άμυνα, Γκιγιέρμε και Νάτχο εσωτερικοί μέσοι και επιτελικό τον Φορτούνη, στα άκρα Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο, ενώ μπροστά τους ήταν ο Γκερέρο

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80’ Γιαννούλης), Σάχοφ (53’ Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (84’ Πέλκας), Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Ολυμπιακός (Μάρτινς): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο (46’ Καμαρά), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (46’ Ντίας), Γκερέρο, Φορτούνης (76’ Χασάν).

Βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 54
2 Ολυμπιακός 45
3 ΑΕΚ 40
4 Ατρόμητος 36
5 Άρης 29
6 Παναθηναϊκός 28
7 Ξάνθη 26
8 Παναιτωλικός 26
9 Πανιώνιος 22
10 Αστέρας Τρίπολης 21
11 Λαμία 21
12 ΑΕΛ 20
13 ΠΑΣ Γιάννινα 20
14 ΟΦΗ 17
15 Λεβαδειακός 13
16 Απόλλων Σμύρνης 9

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected