Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο διπλό στο τέλος για τον Απόλλωνα Λάρισας! (vid)

Μία πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα (10/2) το μεσημέρι ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος απέδρασε με το τρίποντο από την Κέρκυρα, την οποία νίκησε με 2-1, για την 16η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Αριάν Μπελά πανηγύρισε ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο το οποίο την φέρνει πάλι στη δεύτερη θέση με 30 βαθμούς, προσπερνώντας τους νησιώτες που έμειναν στους 29, ενώ έχουν και το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία καθώς είχαν νικήσει και στο πρώτο γύρο με 2-0.

Ο Απόλλων Λάρισας ευτύχησε να προηγηθεί στη πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των Επτανήσιων και διατηρούσε αυτό το προβάδισμα μέχρι το 78′ όταν και είδε την Κέρκυρα, παρότι με παίκτη λιγότερο, να ισοφαρίζει σε 1-1. Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία στο 90′ ο Χατζής με σουτ έκανε το 1-2 και χάρισε τη μεγάλη νίκη.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες η αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων, παρουσία αρκετού κόσμου στις κερκίδες, στις οποίες βρέθηκε και ο νέος τεχνικός της Κέρκυρας, Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος εργάστηκε στους Φαίακες για δύο σεζόν, 2003-2004 και 2004-2005 οδηγώντας τους την πρώτη σεζόν στην άνοδο στην Α’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Πέτρος Στοΐλας): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Χαντάκιας (59′ Bίλα), Κούρος, Κρητικός, Λινάρδος (88′ Mότα), Πασάς (82′ Κρητικός), Κόντος, Ζορμπάς, Τουράμ.

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Μπραμπίγια (84′ Κοντοές), Πολέτο, Γκουντρουμπής (73′ Τασιούλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected